Rămasă văduvă la 34 de ani, Bianca Sârbu s-a măritat în doar o lună

12 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu s-au căsătorit la doar o lună după ce s-au îndrăgostit

Actriţa Teatrului ”Constantin Tănase” şi colega de prezentare lui Cristi Brancu la „Agentul VIP” (Antena Stars) zâmbeşte din nou. Diagnosticată cu cancer de piele şi rămasă singură cu doi copii, după decesul soţului, Bianca Sârbu şi-a găsit alinare în braţele unui tânăr cu inimă mare, Bogdan Romanescu. Vineri, 12 ianuarie, ei şi-au oficializat povestea de dragoste.

Bianca Sârbu (39 de ani) şi Bogdan Romanescu (28 de ani) s-au căsătorit, doar în prezenţa unor prieteni, la scurt timp după ce Cupidon le-a săgetat inimile. „S-au cunoscut în urmă cu o lună, el este şofer la Trustul Intact, coleg cu ea, s-au plăcut şi aia a fost. Bogdan i-a spus că o ia cu doi copii, că nu-l sperie rolul de tată, aşa că s-au şi căsătorit. Ea zicea încă de anul trecut că speră să găsească pe cineva care să aibă grijă de toţi trei. Acum este fericită. A fugit de la Casa Căsătoriilor direct la teatru, la repetiţii, pentru că luna viitoare va avea premiera spectacolului ”E spectacol în oraş, de la Tănase”, ne-au povestit surse din apropierea actriţei. 

Ea s-a luptat cu cancerul de piele

Contactată de Click!, ea s-a arătat extrem de bucuroasă că a găsit, în sfârşit, un bărbat pe care poate conta: „Sunt fericită, după cinci ani în care am avut multe probleme, suişuri şi coborâşuri, îndeosebi în viaţa particulară. Bogdan este un băiat bun care m-a acceptat cu cei doi copii, pentru că în ziua de azi nu-şi mai asumă nimeni astfel de relaţii. Nu ne ştim de foarte multă vreme, însă ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am luat. Eu nu pot să funcţionez decât atunci când sunt fericită, iar el mă face să mă simt foarte bine”.

"Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (...) A răsărit soarele şi pe strada mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplata mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o lună de când ne-am cunoscut. (...). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (...) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil", a declarat prezentatoarea TV la Antena Stars.

simeon stalpnicul png
Ea face echipă cu Cristi Brancu, la ”Agentul VIP”

Actriţa pe care o vedeţi aproape în fiecare seară prezentând, alături de Cristi Brancu, emisiunea ”Agentul VIP”, a trecut prin mari necazuri.

simeon stalpnicul png
Bianca are doi copii din relaţia cu primul soţ

În urmă cu cinci ani, soţul ei a încetat din viaţă, lăsând-o cu doi copii mici. 

Apoi, Bianca a fost diagnosticată cu cancer: „M-au operat de două ori. Faptul că era pe faţă a fost cumplit. În două luni am fost pe picioare. Nu urmez nici un tratament. Au scos tot, mi s-a pus piele tot de pe mine, pe obraz. Nu m-am operat la nas, a fost încă o încercare. Nu se vede cicatricea. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. Am trecut prin multe, de-asta spun că nu se ştie câte lovituri primeşti de la viaţă”, a declarat ea, la Antena Stars. 

Soţul ei a suferit un infarct, la o nuntă

simeon stalpnicul png
foto: tanase.ro

În urmă cu cinci ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele artistei. Erau colegi la Teatrul ”Constantin Tănase”, dar aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere: “Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. A suferit foarte mult, dar plângea pe ascuns, pentru a nu-şi întrista cei doi copii. Apropiaţii ei susţin că Bianca ar fi fost a şasea soţie a regretatului artist Marian Sârbu. 

“Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric. Avea în jur de 52 de ani când a început să nu se mai simtă foarte bine, avea probleme, afaceri, stres. Eram a șasea lui soție și glumeam mereu că o să fiu ultima. Nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt și dacă aș ști care e destinul meu, aș face la fel, dar poate aș fi mai grijulie și l-aș împinge să se caute mai mult (la medic n.r.). Într-o zi am fost la o cântare și a spus că nu se simte bine și a căzut pur și simplu. A fost ruptură de aortă, nu a mai avut nicio șansă. Nici dacă era pe masa de operație. El era om de afaceri, dar și-ar fi dorit să fie artist”, declara ea pentru Antena Stars.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (2) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia