Ramona Bădescu, răvăşitoare la 50 de ani. A primit un inel preţios

image
Ramona Bădescu, alături de părinţi, fratele Călin şi nepoata Dalina

Deşi a schimbat prefixul, Ramona Bădescu se laudă încă cu un ten de adolescentă şi o siluetă de invidiat. Frumoasa româncă, ce în ultimele 6 luni a stat mai mult la Roma unde derulează mai multe proiecte, a împlinit 50 de ani, şi a sărbătorit momentul în familie, alături de părinţi şi de fratele ei.

Ramona Bădescu a fost în centrul atenţiei şi nici nu avea cum să nu se întâmple acest lucru, din moment ce bruneta a împlinit 50 de ani şi a sărbătorit cu fast. Ea a petrecut alături de invitați într-un local exclusivist, iar cei dragi s-au gândit să-i facă daruri preţioase.

image
Ramona Bădescu, alături de părinţi, fratele Călin şi nepoata DalinaFoto: arhivă personală

Ramona Bădescu a primit un imens buchet de flori cu nu mai puțin de 500 de trandafiri roșii, dar surpriza nu s-a terminat aici, pentru că între flori, vedeta a descoperit un inel din platină cu o piatră de smarald creată special pentru această ocazie de o binecunoscută firmă de bijuterii.

Ramona Bădescu nu-şi arată vârsta din buletin

Îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, la care a accesorizat, pe lângă bijuterii, o coafură lejeră, Ramona Bădescu a fost în centrul atenției și a rămas, așa cum ne-a obișnuit, o prezență elegantă și sofisticată demonstrând că vârsta de 50 de ani este doar o cifră în buletin.

“E adevărat că am schimbat prefixul și am dat o mică petrecere la Roma, de ziua mea! I-am avut alături pe cei dragi mie și m-am bucurat din plin de aceste momente. Pentru mine nu contează cadourile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat. Acum cea mai importantă este familia și să-i am cât mai mult timp alături pe părinții mei! Am și câteva surprize de anunțat, dar le voi dezvălui la momentul oportun!”, a declarat Ramona Bădescu.

Citeşte şi:

Cum arăta Ramona Bădescu acum 19 ani, când a apărut în serialul ”Caracatița”

Cine este fostul iubit al Ramonei Bădescu

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
MIG-21 Lancer
covid 19
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg