Randi, chemat la tribunal de ANAF

Ultima actualizare:

    Randi a angajat  o armată de  avocaţi care să-l  apere în instanţă
Randi a angajat o armată de avocaţi care să-l apere în instanţă

Nu reuşeşte şi pace să scape de probleme. Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este chemat în faţa judecătorilor de către ANAF. Fratele acestuia susţine că ar fi vorba doar despre o încurcătură, deşi şi-au luat o armată de avocaţi care să-i apere în instanţă.

Orice piesă scoasă de Famous Production, unde lucrează cu fratele său, Alexandru Ropcea, şi echipa sa muzicală, ajunge direct în topurile muzicale. Însă nu se poate bucura pe deplin de succes, căci face ce face şi tot dă de necaz. Şi asta pentru că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) i-a pus gând rău.Reprezentanţii statului au depus recent o cerere la Tribunalul Bucureşti, care are ca obiect “plângere soluţii de neurmărire/netrimitere în judecată”, iar pârâţi sunt Randi – Andrei Ropcea (32 de ani) şi firma SC RANDI PROPERTIES SRL. Se pare că artistul şi-a făcut ­griji serioase, din ­moment ce şi-a consultat deja avocaţii pentru a scăpa de problemele din instanţă.“Firma respectivă a fost radiată. Sediul societăţii este gol şi nu mai e nimeni acolo. Însă nouă ne vine în continuare corespondenţa de la ANAF la acea adresă şi noi nu am fost să o mai ridicăm. Plicurile s-au întors la destinatari şi, probabil, de aici au apărut problemele. Dar avocaţii le-au explicat situaţia, taxele la firma Famous Pro­duction sunt plătite la zi”, a declarat pentru Click! Alexandru Ropcea.

Click! spune

În 2005 a lansat împreună cu Marius Moga trupa Morandi, cu care a scos nenumărate hituri. Însă, chiar dacă drumurile li s-au despărţit, ei mai colaborează din când în când. Randi şi-a făcut firma Famos Production şi a lansat hituri cu Delia, Nadir, Uzzi sau Jo. În iunie, anul trecut, a dat lovitura, alături de Jo, cu melodia „Până vara viitoare”. 

Fratele cântăreţului, reţinut pentru evaziune

Andrei şi Alexandru Ropcea au fost cercetaţi pentru evaziune fiscală în 2013, pentru un prejudiciu care s-ar fi ridicat la 100.000 de euro. Ei au fost suspectaţi că, prin  ­intermediul firmei lor, ar fi organizat mai multe evenimente, însă nu ar fi trecut onorariile în contabilitate. Cei doi au ajuns să dea declaraţii la poliţie, iar fratele artistului a fost reţinut atunci pentru 24 de ore.

image
image
image
image
image
image
cub irina margareta nistor png
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg