Război pe față între Cătălin Măruță și Simona Gherghe. Manelistul Guță, mărul discordiei

Ultima actualizare:
Măruţă spune că nu i-a dat niciun ban lui Liviu Guţă
Măruţă spune că nu i-a dat niciun ban lui Liviu Guţă

Scandalul dintre Liviu Guţă şi Simona Traşcă, care l-a acuzat că a încercat să o violeze, a provocat animozităţi şi între Cătălin Măruță și Simona Gherghe.

Ieri, Simona Gherghe s-a arătat deranjată de faptul că Liviu Guţă nu a venit în emisiunea ei pentru a-şi spune punctul de vedere, preferând să intre în legătură telefonică cu Măruţă, în show-ul acestuia.

Prezentatoarea Antena 1 a sugerat chiar că artistul ar fi primit 5.000 de euro de la Pro TV, pentru a accepta această învitaţie. Astăzi, Măruţă a specificat, pe pagina lui, că Liviu Guţă nu a primit niciun ban pentru a-şi spune punctul de vedere.

Liviu Guta a ales sa vina in emisiunea mea de astazi sa isi spuna versiunea dupa ce presa tabloida a titrat ca este acuzat de tentativa de viol. Chiar si Giulia, sotia lui, foarte afectata de ce a auzit ca ar fi facut sotul ei, a vrut sa ii ia apararea. Pentru ca era departe de Bucuresti, Liviu Guta a intrat in direct dintr-un studio ProTV din tara, din Brasov, mai exact. Nu am semnat deci niciun contract, nici macar nu am batut palma cand l-am invitat in emisiune si el a acceptat. Am vorbit doar la telefon si cu el, si cu sotia lui, in cursul dupa-amiezii. Am aflat ca pe un alt post de televiziune, unde era de asemenea invitat, a fost jignit pentru ca a venit la mine. S-ar fi spus si ca i-am oferit sume astronomice ca sa se disculpe si sa faca declaratii senzationale. Imi exprim dreptul la replica aici, pe Facebook, desi as putea cere satisfactii mult mai mari: doar pentru ca altii confunda realitatea mondena cu telenovelele, nu inseamna ca toata lumea face acelasi lucru. Doar pentru ca unii au contractele siplicurile gata pentru orice situatie, nu inseamna ca toata lumea lucreaza la fel. Conteaza si cuvantul. Si oamenii de cuvant", a scris prezentatorul Pro TV pe pagina lui de Facebook.

Liviu Guţă l-a aprobat imediat pe Măruţă şi a lăsat un comentariu ferm.


    Măruţă spune că nu i-a dat niciun ban lui Liviu Guţă
Măruţă spune că nu i-a dat niciun ban lui Liviu Guţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net