Răzvan Ciobanu îi dă replica Marinei Almășan: «Strident mi se pare să ai o relație cu un infractor»

Ultima actualizare:

    Viața lui Răzvan Ciobanu i-a făcut pe mulți să-și dea cu părereaFoto: arhivă personală
Viața lui Răzvan Ciobanu i-a făcut pe mulți să-și dea cu părereaFoto: arhivă personală

După ce a explodat în presă scandalul dintre Răzvan Ciobanu și iubitul său, Marina Almășan a ieșit la atac și a avut multe cuvinte dure la adresa designerului. Printre altele, prezentatoarea tv a spus că prezența lui pe sticlă o oripilează. La câteva zile de la publicarea acestei păreri pe blogul personal, Răzvan a decis să contraatace.

Deși a mărturisit că ar fi preferat să nu fie pus într-o asemenea postură și să comenteze spuseele altora, iată că designerul a făcut-o. Și nu oricum, ci printr-un text dur publicat pe contul lui de Facebook. Printre altele, fostul jurat de la "Bravo, ai stil!" s-a legat de faptul că Marina Almășan are o relație cu omul de afaceri Georgică Cornu, acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani, într-un dosar cu un prejudiciu de aproape 12 milioane de lei

"Mă gândesc de câteva zile dacă merită efortul să dau vreo replică… din respect pentru duduia Almășan, am să fac acest efort. Îl fac pentru că, atunci când eram doar un puști, mă uitam la «Ceaiul de la ora 5», țin minte că aveau «concursuri» pentru tineri designeri. Eu poate că aveam 17/18 ani și am și trimis schițe la acel «concurs».

Revenind: tot nu înțeleg care îmi sunt stridentele, tot nu înteleg de ce are «duamna» blog. Vremurile domniei sale au apus de muuult! Mie, strident mi se pare să îți vopsești părul roșcat, să ai scandaluri repetate cu fostul soț, pe teme minuscule, gen pensie alimentară etc. Strident mi se pare și să ai o relație cu un infractor și să faci pe diva, să spui «nu am nimic de declarat» și să te retragi din relație când treaba se «împute». Semn de lașitate, după părerea mea. Strident mi se pare și să MINȚI că ești un om tolerant, dar să ai o problemă cu orientarea sexuală a cuiva.

Se vede clar din rândurile scrise de dânsa. Tu recomandându-te ca jurnalist. Mai știu una la fel de ipocrită @andreea berecleanu, conversație pe care încă o dețin. Iar replica mea, exact la faptul că domnia sa se îngrijorează că-i rămâne odorul nemăritat a fost exact așa: dacă aș fi heterosexual, între o fată urâtă și un bărbat ca mine… aș alege un bărbat ca mine. Știu, o răutate.

Mă bucur însă că tanti Marina Almășan, apusă de mult ca persoană publică ... Nicidecum nu o putem numi «vedetă de televiziune». A considerat ca sunt un vector bun de imagine pentru dânsa. In locul său mi-aș analiza viața, scandalurile meschine (cu diverși bărbați din viața mea), modul strident și pițigăiat cu care vorbește la televizor, «bunătatea» aparentă și «tolerantă» pe care mi-o strig (dar habar nu am ce-i aia)…a, tanti, fă urgent ceva cu machiajul, părul și hainele pe care le porți. Eu înțeleg că ești mai bătrână ca mine, dar asta nu-i o scuză să vreă să semeni cu «tatai-miu». În rest, mata mă poți invita la emisia dvs. (cu un raiting minuscul), dar îți garantez că nu duci un dialog cu mine. Eu nu sunt nici Zina Dumitrescu și nici cântărețele din generația ta. Putem încerca daca chiar crezi că te țin balamalele, căci ouă…sigur nu ai! Te îmbrățișez”, a scris creatorul de modă pe Facebook.

Ce a spus Marina Almășan despre Răzvan Ciobanu


    Marina Almășan l-a criticat dur pe Răzvan Ciobanu
Marina Almășan l-a criticat dur pe Răzvan Ciobanu

Marina Almășan a comentat pe baza declarațiilor făcute de Răzvan Ciobanu la tv și nu a fost impresionată de această poveste, ba mai mult, s-a simțit oprilată.

„Sunt cel mai tolerant om din lume. Nu mi se cocoață niciun nod în gât, când stau de vorbă cu cineva care nu e ca mine. (...) Și iată că mi-a venit și mie rândul la… intoleranță! E ușor exagerată exprimarea, pentru că îmi păstrez opinia relaxată, legată de dreptul omului de a alege cum își trăiește viața. Nu mă deranjează cu nimic faptul că doi bărboși și-au urat dragoste veșnică și se hârjonesc prin așternuturi. (...)  Urmăream un late night show, la o televiziune concurentă. L-am regăsit, pe ecran, pe creatorul Răzvan Ciobanu. Nu am nimic nici cu el, nici cu orientările lui sexuale, nu i-am purtat ținutele și nu ne datorăm nimic unul altuia, sunt oricând gata să-l invit în emisiunile mele, pentru a vorbi despre flori, fete, filme sau chiar și băieți. Si , totuși, prezența lui, ieri, pe sticla târzie a concurenței, m-a oripilat. Vremurile sunt complicate – o știm – toleranța e o armă bună, pentru a le rezista onorabil, însă stridențele de acest fel, într-o Românie încă conservatoare și total nepregătită să le facă față ( sau… spate – ca să fim în ton cu subiectul!), sunt foarte periculoase. Subiectul e delicat și orice reacție de revoltă îți poate pune în cap acuzații grave, de tipul încălcării drepturilor omului'. Nici gând de așa ceva! Repet: fiecare om este liber să-și trăiască viața așa cum dorește – chiar dacă alegerile lui nu sunt similare celor ale marii majorități – însă nu ostentativ și nu înainte ca multa lume din jur să fie antrenată în a accepta relaxat astfel de situații. Singura mea temere  – ca mamă de fată și dacă e să găsesc, cu orice preț , un motiv de îngrijorare – este doar aceea că, dacă în jurul nostru Răzvan Ciobanii' vor prinde să se înmulțească, fetele noastre…vor rămâne nemăritate", a scris Marina Almășan pe blogul personal.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net