Răzvan de la Oradea a murit la 35 de ani, după ce s-a externat ca să cânte la un chef. A suferit 4 stopuri cardio-respiratorii

image
Răzvan de la Oradea a murit în urma a patru stopuri cardio-respiratorii

Interpretul de muzică lăutărească Răzvan de la Oradea a decedat în urma unui stop cardio-respirator suferit în cursul zilei de marți, 03 septembrie. Ultimul stop cardio-respirator i-a fost fatal cântărețului.

Cântărețul de muzică de petrecere Răzvan de la Oradea, pe numele rău real Răzvan Taichis, în vârstă de 35 de ani, avea probleme de sănătate, în urma cărora fusese internat la un spital în Timișoara, de unde s-ar fi externat pe propria răspundere fiindcă trebuia să participe la un eveniment unde urma să cânte, potrivit bihon.ro.

În data de 2 septembrie, cu o zi înainte de deces, Răzvan s-a simțit rău și a fost internat pe secția de Interne, la Spitalul Județean Oradea, cu tulburări respiratorii. Răzvan suferea de obezitate morbidă și de aici i s-au produs alte probleme grave de sănătate, inclusiv hipertensiune arterială, sindrom nefrotic etc.

image
Răzvan de la Oradea a murit în urma a patru stopuri cardio-respiratoriiFoto: Facebook

A doua zi, în jurul orelor dimineții, după ce se externase, cântărețul a suferit două stopuri cardiorespiratorii pe patul de spital. A fost resuscitat de două ori și transferat ulterior la secția de Anestezie Terapie Intensivă, unde a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, ultimul fiindu-i fatal.

Medicii fac apel la pacienți și îi roagă să nu se externeze pe propria răspundere, fiindcă își pun viața în pericol.

Mesajele de durere ale apropiaților

Prietenii, cunoscuții și fanii artistului au ținut să-i transmită acesteia un ultim mesaj, în mediul online. Pagina acestuia pe rețelele de socializare a fost împânzită de astfel de mesaje de condoleanțe. 

„A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să vă dea putere si sa va ofere mangaiere in acest moment dureros”, „Dumnezeu să te odihnească în pace. Acum vei cânta printre îngeri”, „Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, drag coleg! Nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au fost doar câteva dintre urările apropiaților îndurerați. „Prima data când te-am auzit cântând pur și simplu mi s-a făcut piele de găină...”, a comentat și o admiratoare. 

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
drum apuseni
Autostrada Lugoj   Deva, zona viitoarelor tuneluri Holdea   Margina  Foto Daniel Guță (20) JPG
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg