Răzvan Fodor, confidențe despre căsnicia cu Irina: «Eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel»

Ultima actualizare:

    Răzvan și Irina Fodorfoto: arhivă personală
Răzvan și Irina Fodorfoto: arhivă personală

Povestea lor ar putea inspira scenariul unei comedii romantice, căci umorul și dragostea sunt secretele care îi țin împreună de aproape 12 ani. Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Răzvan Fodor a făcut declarații superbe despre soția lui, Irina, prezentatoarea emisiunii “Asia Express”.

Este o diferență de vârstă de 14 ani între ei, au aproape 12 ani de căsnicie și o fetiță minunată, Diana, în vârstă de 10 ani. Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene, iar aparițiile Irinei la TV, ca prezentatoare la “Chefi la cuțite”, iar acum la “Asia Express”, ne face să înțelegem de ce Fodor înnebunit după ea.

Mihai Morar l-a invitat la podcast-ul “Fain și simplu”, unde Răzvan Fodor a făcut declarații pe cât de sensibile, pe atât de bărbătești. El a povestit care a fost declicul că Irina este femeia vieții lui. Pe când avea doar 19 ani, Irina a acceptat să plece cu Fodor într-o vacanță plină de aventuri, în India, vacanță pe care au făcut-o la pas, cu rucsacul în spate. Experiența i-a unit, iar Fodor s-a convins că are lângă el versiunea lui masculină, atât de multe avea în comun cu Irina.

E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o"

“Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam… Nu prea mă mai interesa nimic. Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere…Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. Irina a venit în momentul potrivit. Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a punctat Răzvan în interviul de pe Youtube.

“E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani! Și sunt al dracului de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta”.

„Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel”, a mai spus Fodor.

Citește și:

Răzvan Fodor, detalii picante din relația cu Irina: "Când am văzut-o, mi-a căzut capul"

Irina, Diana & Răzvan Fodor: „Nu ne-am aşteptat să ne fie atât de greu despărţiţi“

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
tora vasilescu captura video jpg
connect r si fiica maya jpg
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net