Răzvan și Irina Fodor au aniversat 10 ani de căsnicie! De ce surpriză a avut parte prezentatorul

Ultima actualizare:

    Irina și Răzvan Fodor, 10 ani de căsnicieFoto: Arhivă personală
Irina și Răzvan Fodor, 10 ani de căsnicieFoto: Arhivă personală

Zi plină de emoții pentru cuplul format din Răzvan și Irna Fodor, care au aniversat nici mai mult nici mai puțin de 10 ani de căsnicie.

După ce au stat separați cât timp prezentatorul TV a participat în cadrul emisiunii „Asia Express”, pe care a și câștigat-o de altfel, cei doi soți nu au mai putut sta departe unul de celălalt, mai ales acum că era și aniversarea lor.

Totuși, întâmplarea a făcut ca Fodor să fie plecat cu treabă chiar în această zi importantă, însă Irina nu s-a lăsat deloc descurajată de această situație. Împreună cu fetița pe care cuplul o are împreună, aceasta și-a făcut bagajele și a plecat la drum să își surprindă soțul.

Irina Fodor a povestit ulterior pe blogul personal cum au decurs lucrurile și cum a reacționat Răzvan la vederea celor două „fete” ale sale, atunci când se aștepta cel mai puțin.

Irina Fodor și Diana s-au dus să-l surprindă pe „tati”
Irina Fodor și Diana s-au dus să-l surprindă pe „tati”

Irina Fodor, surpriză pentru Răzvan, de aniversarea lor

„Nici prin cap nu mi-a trecut să las aniversarea de 10 ani a căsniciei noastre să treacă, iar noi să fim la sute de kilometri distanță unul de altul. (..) Nu vă gândiți că dau iama peste om pe unde merge și el cu treabă, doar că de data asta, nu pot să las o aniversare foarte importantă pentru noi să treacă iar noi să fim separați.

Pe 4 septembrie, împlinim 10 ani de la cununia religioasă, și am auzit că trebuie să ne facem cadouri cu ocazia asta (..) Imediat ce planul a încolțit în căpșorul meu, l-am și pus în aplicare, așa că într-o dimineață, iată-ne cu bagajele făcute și cu o droaie de fluturi în stomac.

Drumul era lung până la tati, dar noi ne-am înarmat cu energie, iubire și multe gustărele. Iată-ne, deci, în fața porții locației unde are Fodor treabă. Prima persoană care ne-a văzut, s-a uitat la noi cu milă. Arătam ca și cum am fi venit după pensia alimentară.

Fodorică, în schimb, s-a topit. Și ne-a topit și pe noi. Îmbrățișări și pupături de parcă am fi fost la sute de kilometri unii de alții până atunci.

Ee, și acum, dacă tot am ajuns, m-am instalat binișor aici și m-am apucat de treabă: i-am reașezat lucrurile în dulap, ca să nu le mai găsească unde le-a pus și să simtă că a venit nevastă-sa. Cred că mă apuc și de niște sarmale, să vadă omu’ că nu au trecut 10 ani pe lângă mine fără să învăț nimic”, a scris Irina Fodor pe blog.

În 2007, Răzvan Fodor a cunoscut-o pe Irina, o tânără studentă la Jurnalism, iar trei ani mai târziu se căsătoreau, devenind ulterior părinții unei fetițe, Diana, acum în vârstă de 10 ani. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net