Reacţia Danei Nălbaru după ce a fost criticată că nu se îngrijeşte

Burtica Danei este din ce în ce mai mare
Burtica Danei este din ce în ce mai mare

La un an de când a devenit pentru a doua oară mămică, Dana Nălbaru a fost surprinsă recent într-un mall bucureştean. Nemachiată şi cu o manichiură nu tocmai perfectă, blonda a fost pusă la zid de fani. Ieşirea în oraş s-a dovedit un prilej pentru fosta componetă Hi-Q să se vadă nevoită să facă anumite precizări. Fosta solistă a scris un mesaj pentru toţi cei care o critică şi a ales să o facă pe blogul personal.

Apariţia recentă dintr-un centru comercial o costă scump pe Dana Nălbaru (38 de ani). Artista a avut curajul să iasă din casă cu părul nearanjat, nemachiată şi cu unghiile nefăcute, iar asta a stârnit un val de comentarii. O doamnă nu a putut să reziste şi i-a transmis vedetei un mesaj privat dur în care îi atrage atenţia că dacă va continua să aibă acest look va rămâne singură.  

"De ce nu ai grijă de tine? păcat…să arăţi ca şi când ai fi o servitoare… Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite…deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijeşte-te că o să te lase şi soţul tău şi sa nu te miri", aşa sună mesajul care a făcut-o pe Dana Nălbaru să reacţioneze pe blogul ei.  

Dana se mândrește  cu Sofia și cu Kadri
Dana se mândrește cu Sofia și cu Kadri

Artista a explicat că soţul o place aşa cum e, iar ea şi Dragoş Bucur sunt, dincolo de toate, cei mai buni prieteni.

"Îmi place să fiu servitoare"  

"Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac că acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă dacă s-au lovit în joacă.


    Dana este cea mai fericită alături de Sofia și Kadrifoto: arhiva personală
Dana este cea mai fericită alături de Sofia și Kadrifoto: arhiva personală

Ce nu mai ştie dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire şi linişte.Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase", a scris Dana.

Blonda şi actorul Dragoş Bucur s-au căsătorit în urmă cu 11 ani la Primăria din Braşov (oraşul natal al cântăreţei), într-un cadru restrâns. Cei doi au o fetiţă, Sofia, în vârstă de nouă ani, şi un băieţel, Kadri, de doar un an.   

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg