Reacția Oanei Pellea, după protest: „Strigăm de atâta amar de vreme la niște ziduri”

Ultima actualizare:

    Oana Pellea a fost alături de cei peste 20.000 de protestatariFoto: Facebook
Oana Pellea a fost alături de cei peste 20.000 de protestatariFoto: Facebook

Nemulțumită și ea de noile măsuri halucinante ale Guvernului Tudose în domeniul Justiției și al legii salarizării, Oana Pellea a fost duminică seara, 5 noiembrie, alături de cei peste 20.000 de protestatari din București.

Oana Pellea nu a putut sta deoparte și a strigat, la unison cu cei peste 20.000 de manifestanți, „Vrem Justiție, nu Corupție”, dar după ce a participat la protest, s-a declarat puțin dezamăgită de cei care au stat în casă și nu s-au alăturat celor din stradă:

”Am fost din nou în stradă împreună cu 20.000 de oameni. Am strigat: “Vrem Justitie-Nu Corupţie!” Am fost fata în faţă cu zidurile Guvernului şi Parlamentului....din nou... Strigam de atâta amar de vreme la nişte ziduri! Nu ne ascultă nimeni! Nu ţine nimeni cont de noi! Nu a venit niciodată nimeni la noi în stradă să ne întrebe ce doleanţe avem. Strgam şi la zidurile blocurilor de atâta amar de vreme: “Dacă va pasa-Iesiti din casă! “Iar o parte din Românie se uită de după perdea sau susţine “Stradă” din balcon....aşteptând să vadă cum se înclina balanţa...încotro bate vântul, există însă şi o Românie curajoasă, responsabilă şi demnă....Concluzie: am fost alături de 20000 de oameni demni şi cinstiţi ce au strigat cu toată puterea: “Nu vrem să fim o naţie de hoţi”! Păcat pentru cei ce nu au fost cu noi în stradă...a fost o lună superbă peste Bucureşti.Va urma..”, a scris Oana Pellea pe contul său de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net