"Regele telenovelelor" s-a lăsat de fumat după 30 de ani. Reţeta e incredibilă

Ultima actualizare:

    Augustin Viziru, alături de Iura Luncaşu
Augustin Viziru, alături de Iura Luncaşu

Celebrul regizor Iura Luncaşu fuma 2-3 pachete de ţigări pe zi şi devenise copleşit de acest viciu. Recent, el a fost recompensat cu diploma de nefumător şi ne-a povestit cum a devenit alt om.

Regizorul Iura Luncaşu s-a lăsat de fumat, după 30 de ani, cu ajutorul auriculoterapiei (acupunctura urechii), iar miercuri (26 iulie), după 22 de zile de la realizarea procedurii, a primit diplomă de nefumător. “Mi-am ridicat ieri diploma de nefumător, este cel mai mare trofeu personal pe care l-am primit şi sunt foarte mândru că am reuşit. M-am eliberat de acest viciu de care voiam să scap de mult timp. Am mai avut tentative, dar au fost cu durere maximă. Iar înainte de a încerca auriculoterapia, mi se părea că sevrajul va fi mult prea puternic, mă gândeam că nu va funcţiona, având în vedere că fumam foarte mult, aproximativ 2 – 3 pachete de ţigări pe zi”, ne-a explicat Iura Luncaşu, care a primit "trofeul" de la George Ţăranu, auriculoterapeut şi specialist în combaterea adicţiilor prin medicină alternativă.


    Iura Luncaşu, mândru de diploma de nefumător
Iura Luncaşu, mândru de diploma de nefumător

Regizorul a povestit şi cum a decurs procedura. "Nu am fost niciodată sceptic la ce e nou, nu sunt genul să aştept să verific la alţii şi mi s-a părut incredibil să se rezolve în 15 minute, mai ales fără durere, o dependenţă de atâţia ani. Iar apoi am aşteptat provocările. Am băut cafea fără să simt nevoia să fumez, am stat printre fumători, am mers la filmare fără probleme. Acela a fost testul suprem. La filmare. Acolo, pe platouri, nu mă puteam abţine niciodată. Şi imediat, la două zile după procedură, am avut două zile de filmare şi mi s-a părut fantastic că nu am avut nicio problema să nu fumez”.

Printre surprizele plăcute pe care le-a descoperit Iura Luncaşu în această nouă perioada din viaţă lui se numără: “Nu mai gâfâi, nu mai miros a tutun - mi se pare extraordinar, nu mai sunt obligat să văd pozele de pe pachetele de ţigări. În plus, multă vreme am crezut că gustul unor alimente sau al unor sucuri nu mai sunt aceleaşi, mă gândeam că reţetele nu mai sunt la fel. Renunţând la fumat, am descoperit că mie mi se schimbase gustul, aşa că mare mi-a fost uimirea să am chiar flashback -uri, am redescoperit gusturi din copilărie”.

George Ţăranu, auriculoterapeut şi specialist în combaterea adicţiilor prin medicină alternativă, descrie procedura prin care peste 190 de români au reuşit să scape de viciul fumatului în decurs de un an. “Cu ajutorul celui mai performant aparat de acest fel din lume şi singurul de acest fel din România, terapia are loc în doar 15 minute. Prin implusuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotină este înlocuită cu o cantitate de serotonină suficientă pentru următoarea luna. Adică suficient cât să nu mai simţi nevoia să fumezi. Evident că mai departe, pe acest drum, totul ţine de voinţa fiecăruia, dar noi suntem alături de pacienţi atât înaintea, cât şi după efectuarea terapiei. Îl felicit pe Iura Luncaşu pentru voinţă, ambiţie şi perseverenţă”, detaliază George Ţăranu.    Iura Luncaşu a regizat producţii de mare succes în România, printre care se numără: “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, “Tudo”, “Deschide ochii”, “Minte-mă frumos”, “Iubire şi onoare”, “Pariu cu viaţă”, “Moştenirea”, “Aniela”, “State de România”, “Regina”, “Inima de ţigan”, “Iubire că în filme”, “Lacrimi de iubire”, “Numai iubirea”.


    Aşa a decurs procedura pe care specialistul George Ţăranu i-a făcut-o lui Iura Luncaşu
Aşa a decurs procedura pe care specialistul George Ţăranu i-a făcut-o lui Iura Luncaşu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net