"Regina" operaţiilor estetice a pozat în sânii goi

Ultima actualizare:

    Alina Laufer face reclamă în sânii goi la extensii de părfoto: Mihaela Lopez
Alina Laufer face reclamă în sânii goi la extensii de părfoto: Mihaela Lopez

Are 32 de ani, familie, afaceri şi un corp parcă sculptat cu dalta. Alina Laufer, fosta soţie a solistului Geørge, este de departe cea mai “tunată” vedetă de la noi dar, spre deosebire de alte domnişoare, ea îşi asumă fiecare tăietură de bisturiu. Click! îţi spune ce operaţii estetice mai sunt pe lista blondinei.

Cu greu mai găseşti o zonă pe corpul Alinei Laufer care să nu fie atinsă de chirurgul estetician. Vedeta a suportat cu stoicism durerile şi a investit bani grei în corpul ei, aproximativ 20.000 de euro, dar rezultatele sunt de revistă. În primăvara lui 2015, tânăra afaceristă şi-a operat nasul, şi-a făcut un lifting în zona de jos a feţei, pielea de pe gât fiind acum mult mai întinsă, dar şi liposucţii la coapse şi abdomen. 

Grăsimea extrasă din aceste zone i-a fost apoi injectată în fese, Alina ieşind din sala de operaţie a medicului Călin Doboş cu un fund bombat, de braziliancă. Dar asta nu e tot: blondina visează şi la noi silicoane, pentru că, după cum însăşi ne-a mărturisit, acestea de acum nu-i mai plac. „După ce am alăptat, sânii mei şi-au pierdut fermitatea. Vreau un lifting şi să-mi schimb protezele”, ne-a spus fosta soţie a lui Geørge, care nu se grăbeşte însă cu această intervenţie. 

Credeaţi că asta e tot? Nici pomeneală. “Urmează să mai merg la domnul doctor să-mi fac un tratament cu laser pentru pleoapele superioare (pentru aspect întinerit), dar şi pentru pielea de pe corp. Mai vreau şi un tatuaj la sprâncene”, mărturiseşte Alina. Şi cu asemenea corp, evident că doamna Laufer are curaj să pozeze sexy. Recent, ceea ce nu a reuşit revista Playboy a reuşit fotografa Mihaela Lopez, care i-a dat Alinei sutienul jos pentru un pictorial incitant. Şedinţa foto a fost realizată pentru promovarea paginii de Facebook “Secretele Alinei Laufer”, unde blondina ne va vorbi despre mâncare, diete, sport şi, evident, operaţii estetice.

A divorţat de Geørge în 2012, s-a recăsătorit cu Ilan în 2013

Alina şi George Papagheorghe, alias solistul Geørge, au divorţat la sfârşitul anului 2012, în termeni amiabili, la notar. Fiecare şi-a găsit apoi sufletul pereche. 

Alina s-a căsătorit în vara lui 2013 cu un afacerist evreu, Ilan Laufer. Nici fostul soţ nu a fost mai prejos la acest capitol. Interpretul s-a cununat civil în acelaşi an cu afacerista Ramona Prodea. Din căsătoria cu Geørge, Alina are o fetiţă de aproape 7 ani, pe Karina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net