Remi Martin, moment unic și emoționant pentru care a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș

Ultima actualizare:

    Remi Martin a primit Golden BuzzFoto Instagram
Remi Martin a primit Golden BuzzFoto Instagram

Remi Martin i-a surprins pe jurații de la Românii au talent în ultima ediție difuzată. A început teatru clasic la 8 ani într-o trupă semiprofesionistă din orașul natal, în Germania. De la început a știut că vrea să devină actor.

La 19 ani, a ajuns într-un proiect de circ la școala sa. A învățat noțiunile de bază și cum să îmbine abilitățile sale sportive cu elementele de actorie.

La 21 ani a intrat la școala de balet și circ din Berlin și a fost primul din Germania care a abordat această ramură a circului, acorbații la Chinese pole.

Este mare fan Charlie Chaplin și vede foarte multe elemente poetice în munca sa, pe lângă faptul că a fost un comedian genial.

Își dorește să regizeze propriul spectacol pe care să-l prezinte peste tot în lume. A avut ocazia să performeze pentru Regina Elisabeta și spune că a fost cea mai mare onoare. Regretă că nu a urmat și o carieră în actorie, pe lângă cea în lumea circului.

Remi Martin a urcat pe scena talentelor cu un număr emoționat și uimitor de acrobație. Pentru că a avut un moment excepțional, Remi i-a convins pe Smiley și pe Pavel Bartoș să apese butonul de Golden Buzz. 

"Eram în șoc! Nu am știut cum să reacționez! Sunt foarte fericit, este extraordinar! Abia aștept să revin în semifinale și să vă arăt un număr și mai bun", a declarat Remi.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net