Remi Martin, moment unic ╚Öi emo╚Ťionant pentru care a primit Golden Buzz de la Smiley ╚Öi Barto╚Ö

16 februarie 2021
image
Remi Martin a primit Golden BuzzFoto Instagram

Remi Martin i-a surprins pe jura╚Ťii de la Rom├ónii au talent ├«n ultima edi╚Ťie difuzat─â. A ├«nceput teatru clasic la 8 ani ├«ntr-o trup─â semiprofesionist─â din ora╚Öul natal, ├«n Germania. De la ├«nceput a ╚Ötiut c─â vrea s─â devin─â actor.

La 19 ani, a ajuns ├«ntr-un proiect de circ la ╚Öcoala sa. A ├«nv─â╚Ťat no╚Ťiunile de baz─â ╚Öi cum s─â ├«mbine abilit─â╚Ťile sale sportive cu elementele de actorie.

La 21 ani a intrat la ╚Öcoala de balet ╚Öi circ din Berlin ╚Öi a fost primul din Germania care a abordat aceast─â ramur─â a circului, acorba╚Ťii la Chinese pole.

Este mare fan Charlie Chaplin și vede foarte multe elemente poetice în munca sa, pe lângă faptul că a fost un comedian genial.

├Ä╚Öi dore╚Öte s─â regizeze propriul spectacol pe care s─â-l prezinte peste tot ├«n lume. A avut ocazia s─â performeze pentru Regina Elisabeta ╚Öi spune c─â a fost cea mai mare onoare. Regret─â c─â nu a urmat ╚Öi o carier─â ├«n actorie, pe l├óng─â cea ├«n lumea circului.

Remi Martin a urcat pe scena talentelor cu un num─âr emo╚Ťionat ╚Öi uimitor de acroba╚Ťie. Pentru c─â a avut un moment excep╚Ťional, Remi i-a convins pe Smiley ╚Öi pe Pavel Barto╚Ö s─â apese butonul de Golden Buzz. 

"Eram ├«n ╚Öoc! Nu am ╚Ötiut cum s─â reac╚Ťionez! Sunt foarte fericit, este extraordinar! Abia a╚Ötept s─â revin ├«n semifinale ╚Öi s─â v─â ar─ât un num─âr ╚Öi mai bun", a declarat Remi.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg