Replica lui Huidu la scandalul Găinușă-Godină: Găinușă s-a lepădat de prietenia noastră

Ultima actualizare:
Marian Godină se războiește în replici cu Mihai Găinușă
Marian Godină se războiește în replici cu Mihai Găinușă

După ce între Marian Godină și Mihai Găinușă s-a iscat un adevărat război al cuvintelor dure în online, în care a fost implicat fără voia sa și Șerban Huidu, acesta din urmă nu a rămas fără replică. A scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care i s-a adresat polițistului.

Contrar așteptărilor, Huidu nu s-a legat de Godină, ci chiar a spus că îl place și că are argumente valide, dar ceea ce l-a deranjat a fost abordarea și faptul că l-a implicat pe Găinușă în evenimentul tragic de acum câțiva ani de la Timișul de Jos. 

"Am citit cu mare părere de rău răspunsul lui Marian dat fostului coleg Găinușă. Cum sunt băgat în discuție, aș face câteva precizări:

  • când se termină argumentele, se aduce în discuție cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Găinușă nu conducea cu mine mașina atunci, și a plecat din Cronică când i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepădat" de prietenia noastră! Nu e corect pentru el să îi faci un ca asta, Marian!
  • Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Până când i-am zis: "ia pistolul și trage-mi un glonț în cap!". Răspunsul a fost prompt: "dacă aș putea, așa aș face!" Evident, și-a cerut scuze. Credea că sunt băut.
  • Vă mai spun ceva: mie îmi place Marian Godină și am avut o discuție cu el în urmă cu aproape 2 ani, când i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrică cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a ieșit din cauza șefilor Poliției Române, care nu au fost de acord cu ideea. Dar dacă se întamplă și era coleg cu subsemnatul?", a scris vedeta tv pe pagina de Facebook.

Scuze de la Godină


    Marian Godină se războiește în replici cu Mihai GăinușăFoto: arhivă personală
Marian Godină se războiește în replici cu Mihai GăinușăFoto: arhivă personală

La rubrica de comentarii, surpriză! Marian Godină a scris și și-a prezentat scuzele în legătură cu incidentul din trecut: "Şerban, mie îmi pare rău că ai avut lângă tine un prieten care te-a lăsat baltă pentru a avea grijă de imaginea lui. Imagine pe care o avea tot datorită ție. Îmi pare rău pentru cuvintele dure pe care ți le-am spus în ziua aia urâtă, atunci când recunosc că am acționat sub imperiul emoțiilor şi, în prostia mea, am crezut de cuviință să îți țin morală, deşi erai la pământ. Îmi pare rău că eşti nevoit să suporți injuriile unor oameni care nu-s capabili să înțeleagă că un accident rutier se comite din culpă, nu cu intenție.Mă bucur că am avut ocazia să îți cer scuze personal şi îmi cer scuze încă o dată şi aici. Dacă îți aminteşti, când ne-am despărțit la spital, ți-am strâns mâna şi ți-am zis să fii tare. Te-ai uitat în ochii mei şi nu-mi mai dădeai drumul la mână. Privirea aia a ta m-a urmărit mult timp şi a fost pedeapsa ce am primit-o pentru felul în care ți-am vorbit în primă fază. Din păcate, ne place să credem că nouă nu ni se poate întâmpla. Eu sper să nu trec vreodată prin ce ai trecut tu. Dacă vreodată te voi putea ajuta cu ceva, o voi face cu mare drag!", a scris polițistul la textul lui Huidu.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net