Ritualul de seară din familia Turcescu: “Robert e un bărbat romantic!”

Ultima actualizare:

    Oana și Robert Turcescu au arătat senzațional miercuri seara, la party OK!foto: OK!
Oana și Robert Turcescu au arătat senzațional miercuri seara, la party OK!foto: OK!

S-au căsătorit în urmă cu trei ani, iar de doi ani și trei luni sunt și părinți. Povestea de dragoste dintre Robert și Oana Turcescu se desfășoară frumos, discret și e presărată cu multe momente de veselie, de când o au pe micuța Vera. Frumoasa creatoare de modă, cu ochi albaștri și păr bălai, ne-a dezvăluit câteva detalii interesante din interiorul căminului ei.

Miercuri, 25 octombrie, la petrecere fastuoasă a revistei “OK! România”, care a avut loc centrul de evenimente „Avenue 48”, din Pipera, și-a făcut apariția pe covorul roșu un cuplu extrem de elegant. El, la patru ace, într-un costum negru, iar ea, precum o zână din povești: cu rochiță din mătase, roz prăfuit, cu un mic decolteu și breteluțe fine. Este vorba despre jurnalistul Robert Turcescu (42 de ani) și soția sa, designerul Oana Turcescu (28 de ani). După ce a făcut o poză la panou, doamna Turcescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru click.ro, în care ne-a dezvăluit câteva tabieturi și secrete din familia sa.


    Micuța Vera este un copil adorabilfoto: arhivă personală
Micuța Vera este un copil adorabilfoto: arhivă personală

“Cel mai frumos moment pentru noi s-a întâmplat recent. A fost acela când Vera, micuța noatră, i-a spus lui Robert: <tati, te iubesc de mult>. A fost ceva unic, care ne-a făcut să lăcrimăm. Pot spune că aceasta a fost cea mai sinceră și frumoasă declarație de dragoste pe care nu o voi uita niciodată. Seara, înainte de culcare, ne îmbrățișăm toți trei și stăm așa câteva minune. Soțul meu este un bărbat romantic, care știe să mă surprindă plăcut de fiecare dată. Cea mai recentă surpriză a fost ultima vacanța petrecută în Italia, mai precis în Toscana, unde ne-am răsfățat reciproc”, ne-a mărturisit tânăra soție a lui Robert Turcescu. Fetița lor este în centrul atenției și, chiar dacă sunt mereu ocupați, o iau pe Vera cu ei la serviciu. Cel mai mult îi place la mami, în atelier.


    foto: Dorin Constanda
foto: Dorin Constanda

”De multe ori se întâmplă să îmi aduc și fetița cu mine în atelier, mai ales că locul meu de muncă se află la cinci minute de casă. Vera a început și grădinița, unde îi place foarte mult, așa că am timp să împac și jobul, și viața de familie. Este foarte frumos când ai satisfacţii pe ambele planuri”, ne-a mai dezvăluit ”zâna” lui Turcescu. Și, dacă mai avea cineva dubii în ceea ce privește alegerile de viitor ale micuței Vera, iată că mama ei a făcut lumină. Fetița nu va fi nici designer, nici politician. ”Cred că este înclinată spre domeniul muzical, îi place mult pianul, îi place să danseze, are ureche muzicală. Când urcăm în mașină, primul lucru mă roagă să îi pun muzică. Este un copil energic și extrem de curios”, ne-a mai spus Oana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net