Rocker-ul Hrubaru, la lopat─â al─âturi de 300 de motocicli┼čti

18 iunie 2016
image
Cristi Hrubaru va ajuta la construirea a 40 de case, în Bacău

Simpaticul Cristi Hrubaru (44 de ani), fostul prezentator de la ÔÇŁCronica C├órcota╚ÖilorÔÇŁ (Prima TV), a fost foarte ocupat ├«n acest weekend. De╚Öi pozeaz─â ├«n motociclist feroce ╚Öi rocker dur, realizatorul de la Rock FM a trecut la munca de jos, la lopat─â.

El ┼či-a dat ├«nt├ólnire la Bac─âu cu 300 de motocicli┼čti ┼či vor merge s─â ajute la realizarea funda╚Ťiilor pentru cele 40 de locuin╚Ťe, pe care ÔÇťHabitat for Humanity Rom├óniaÔÇŁ le construie╚Öte pentru oamenii s─ârmani. E cea mai mare mobilizare a comunit─â╚Ťii moto pentru o cauz─â social─â. Evenimentul e ini╚Ťiat de Cristian Hrubaru, care s-a implicat ╚Öi anul trecut ├«n ajutorarea a opt familii din Bac─âu.

image

 ├Äntre 3 ╚Öi 7 octombrie, vor veni al╚Ťi 800 de voluntari, din 15 ╚Ť─âri (SUA, Canada, Germania, Olanda, Irlanda de Nord, Slovacia), care vor finisa casele. Familiile care vor beneficia de locuin╚Ťele noi din Bac─âu trebuie s─â aib─â urgent nevoie de o locuin╚Ť─â decent─â, s─â munceasc─â un num─âr de ore la casele din noua comunitate ╚Öi s─â returneze costul locuin╚Ťei ├«n 20 de ani, ├«n rate lunare f─âr─â dob├ónd─â. 

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
MicrosoftTeams image (12) png
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg