Rodica Popescu Bitănescu șochează: "Mă bucur că Andreea Marin divorțează"

Ultima actualizare:

    Rodica Popescu BitănescuFoto: captură Antena Stars
Rodica Popescu BitănescuFoto: captură Antena Stars

Vestea că Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk a ajuns și la urechile Rodicăi Popescu Bitănescu. Actrița a avut o reacție care a uimit, a declarat răspicat că se bucură că vedeta tv devine din nou o femeie liberă.

Rodica Popescu Bitănescu a fost invitată la Agentul VIP, acolo unde și-a spus părerea și cu privire la cel mai neașteptat divorț din showbiz: "Mă bucur că Andreea Marin divorțează. Înseamnă că așa trebuie. Andreea e un om foarte puternic, o femeie deșteaptă, frumoasă, în plină forță și știe ce face. Înseamnă că așa trebuie și așa o să-I meargă ei bine, așa că mă bucur. Iubirea esteoarbă. Când iubești, ești vrăjit, ești orb. Când te trezești din orbirea asta, dacă nu rămâne adevărata iubire, ea dispare. S-o fi trezit. O fi fost oarbă și s-a trezit. Când ne trezim la realitate, e dureros."

Andreea Marin a fost cea care a pus piciorul în prag și a anunțat pe Facebook decizia luată. A procedat la fel ca în cazul despărțirii de fostul soț, Ștefan Bănică Jr.

"Oameni dragi, 

Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţă şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţă mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, va rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţă clădind şi zâmbind", a scris vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net