┬źRom├ónii au talent┬╗, sezonul 9. Ce audien┼ú─â a avut prima edi┼úie!

image
Cum a decurs prima edi╚Ťie din Rom├ónii au talent

A ├«nceput sezonul #9suprem Rom├ónii au talent! Telespectatorii au f─âcut cuno╚Ötin╚Ť─â vineri sear─â cu primii eroi din acest an ╚Öi au avut parte de un show care i-a ╚Ťinut ├«n tensiune ╚Öi le-a dat emo╚Ťii de nedescris. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin C─âlinescu, Smiley ╚Öi Pavel Barto╚Ö au fost surprin╚Öi de abilit─â╚Ťile celor care au urcat pe scen─â, au aplaudat talentul ╚Öi s-au implicat ├«n unele momente, au dansat sau au ajuns chiar s─â vorbeasc─â precum Darth Vader.

Tot asear─â, Mihai Petre a ap─âsat butonul auriu pentru o concurent─â care a impresionat ╚Öi a sensibilizat prin timbrul s─âu vocal ├«ntreaga audien╚Ť─â.

Prima edi╚Ťie a sezonului 9 Rom├ónii au talent a fost lider de audien╚Ť─â pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu v├órste cuprinse ├«ntre 18 ╚Öi 49 de ani, show-ul a ├«nregistrat 18.8 puncte de rating ╚Öi 48.1 % share, de 6 ori mai mult dec├ót postul de televiziune clasat pe locul doi, care a ob┼úinut 3.2 puncte de rating ╚Öi 8.3 % share.

Emma Neagu a impresionat cu un num─âr de gimnastic─â ├«n prima edi╚Ťie a noului sezon "Rom├ónii au talent" jpeg

Pe ├«ntreaga durat─â de difuzare, la nivel na╚Ťional, peste 3.5 milioane de telespectatori au urm─ârit spectacolul Rom├ónii au talent, iar ├«n minutul de maxim─â audien╚Ť─â de la 22:19, peste 4.3 milioane de rom├óni au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

image

Eroii sezonului #9suprem au început călătoria Românii au talent

Vineri a ├«nceput un nou capitol din cel mai tare show de divertisment, Rom├ónii au talent, capitolul #9suprem! Prima pagina a fosct scris─â de concuren╚Ťi fantastici, care au adus pe scen─â momente unice in istoria emisiunii. Jura╚Ťii au fost cuceri╚Ťi de talentul incredibil al participan╚Ťilor ╚Öi de abilit─â╚Ťile acestora de a face spectacol. Mihai Petre a ap─âsat asear─â primul golden buzz din acest sezon. Juratul a ales s─â o trimit─â direct ├«n semifinal─â pe Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a uluit publicul cu vocea ei formidabil─â ╚Öi cu modul ├«n care a transmis emo╚Ťie ╚Öi determinare.

image

├Än prima edi╚Ťie, am urm─ârit momente de acroba╚Ťie, dans, bodybuilding, for╚Ť─â, stand-up comedy, magie, chimie, canto ╚Öi hula hoop, iar concuren╚Ťii care au impresionat juriul ╚Öi au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Dylia Abdulaeva, Carla Munteanu, C─ât─âlin Seimeanu, Vitalie Ro╚Öca, Emma Neagu, Sergiu Nichitovschi, Magitot, Anna Senger, Corul de copii al Operei Na╚Ťionale, Nikol Varga, Raul Jurca, Titu V├ón─âtoru & Lulu Pa╚Öcu, Alla Klyshta ╚Öi Stevie Starr.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
plaje largite mamaia jpeg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg