Roxana Ciuhulescu are probleme cu sarcina?


    Roxana merge  mereu la control  medical
Roxana merge mereu la control medical

Peste mai puțin de două săptămâni, Roxana Ciuhulescu (39 de ani) urmează să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta și soțul ei Silviu Bulugioiu vor deveni părinți de băiețel pe 12 iulie, adică de ziua viitorului tătic.

Deși este pe ultima sută de metri cu sarcina, Roxana are mari emoţii. ”Sunt panicată, stresată, îmi doresc să fie sănătos! Sufăr de insomnii, nu doar din cauza faptului că e sarcina mare. Respir și greu, mă întorc de pe o parte pe alta cu dificultate, abia aștept să merg la următoarea ecografie, la control. Copilul este destul de mare, are 3 kilograme și jumătate, iar dacă îmi pocnește vechea operație de cezariană, care s-a subțiat deja, este posibil să mă operez de urgență. Din punct de vedere fizic, m-am îngrășat cam 13 kilograme”, a spus Roxana, pentru dcnews.ro.

Roxana Ciuhulescu are o fetiță Ana Cleopatra (9 ani) din căsnicia cu afaceristul Mihai Ivănescu, de care a divorțat în iunie 2017. La scurt timp, ea s-a cuplat cu Silviu Bulugioiu, apoi s-au căsătorit în martie anul acesta. 

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george clooney amal jpeg
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg