Roxana Ciuhulescu, nuntă şi botez cu 250 de invitaţi

Roxana, Silviu,  Ana Cleopatra şi  mezinul Cezar,  născut pe 12 iulie
Roxana, Silviu, Ana Cleopatra şi mezinul Cezar, născut pe 12 iulie

A intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă şi botez. Peste cinci săptămâni, Roxana Ciuhulescu va trăi momente emoţionante, aşa că zilele acestea a găsit puţin răgaz să se relaxeze la soare. Fotoreporterii Click! au surprins-o în costum de baie, pe Litoral, şi nici nu se vede că născut de curând, pe 12 iulie.

E o adevărată provocare pentru o femeie ca, imediat după ce devine mamă, să se apuce să organizeze şi nunta, şi botezul. Iată că Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a dovedit că între un alăptat şi un schimbat de scutec poate să facă şi treaba asta, şi iată că pe data de 7 octombrie ea se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă, dar şi să îşi creştineze băieţelul pe care îl are alături de soţul său, Silviu Bulugioiu.

Ţinutele de botez, meniul, biserica, lista cu invitaţi, tortul, ornamentele pentru restaurant, muzica, domnişoarele de onoare şi, bineînţeles, verighetele pentru nuntă au fost în grija Roxanei, iar totul va fi impecabil la evenimentele la care vor participa cei 250 de invitaţi.

”A fost o provocare organizarea, însă va ieşi frumos. Voi avea două ţinute, rochia de mireasă va fi ivoire şi este creată de Athena Philip, iar cea de la petrecere este realizată de Daniela Gogu şi o să fie o rochie-salopetă. Aranjamentele florale sunt din hârtie şi sunt făcute de Simona, de la Paper Flowers, iar verighetele noastre sunt din platină şi vor avea inscripţionată data acestui frumos eveniment.

«Mai am de dat jos vreo 4 kilograme»

Naşii vor fi Gabriel Toncean (preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness), alături de soţia sa, iar cele cinci domnişoare de onoare, care au între 7 şi 11 ani, sunt fiica mea Ana, fata naşului, Maura, fata fratelui meu, Evelyne, şi două prietene de-ale fiicei mele, Maria şi Anais, care vor purta rochiţe la fel. Atmosfera la restaurant va fi asigurată de o trupă cunoscută, avem şi muzică populară, şi un dj cunoscut. 250 de invitaţi sunt pe liste, printre care familiile noastre, rude, prieteni, oameni din moto-sport şi din aviaţie. O să ne distrăm pe cinste”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu. Cu siguranţă va fi o mireasă superbă, mai ales că şi-a recăpătat silueta perfectă în întregime.


    Roxana, Silviu,  Ana Cleopatra şi  mezinul Cezar,  născut pe 12 iulie
Roxana, Silviu, Ana Cleopatra şi mezinul Cezar, născut pe 12 iulie

Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri, 31 august, la plajă, în Mamaia, iar celebra blondină arăta beton! ”Mai am de dat jos vreo 4 kilograme, însă nu fac eforturi, pentru că îmi doresc să alăptez cel puţin 9 luni. Mănânc supe, carne, beau apă multă, ceaiuri care stimulează lactaţia. De sală încă nu m-am apucat şi nici nu intenţionez, până nu îmi îndeplinesc acest obiectiv cu bebeluşul. O să am suficient timp să mă ocup de silueta mea după ce bebe Cezar va creşte şi nu-l voi mai alăpta”, ne-a mai spus Roxana.  

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg