Roxana Ciuhulescu s-a măritat: «Sper să fim fericiţi până la adânci bătrâneţi!»

Cinci fetițe, îmbrăcate în rochițe  superbe, i-au condus pe miri la altar
Cinci fetițe, îmbrăcate în rochițe superbe, i-au condus pe miri la altar

În prima duminică din octombrie, pe o vreme splendidă, Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu şi-au jurat credinţă şi şi-au botezat copilul, în Biserica Sfinţilor, de pe Calea Moşilor. Mireasa a fost însoţită de fiica sa, de mamă şi de fratele ei, iar slujba a emoţionat-o până la lacrimi.

Luna viitoare Roxana Ciuhulescu (39 de ani) schimbă prefixul vârstei, însă se poate considera o femeie împlinită şi fericită.

Dacă primul mariaj, cel cu Mihai Ivănescu, nu a fost unul prea bun, iată că anul trecut viaţa i-a scos în cale bărbatul alături de care este convinsă că va îmbătrâni liniştită. Este vorba despre Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Clubului Off-Road Bucureşti CORB44.

Duminică, la ora 15.00, în faţa Bisericii Sfinţilor, un lăcaş de cult istoric, ridicat în urmă cu aproape 300 de ani, Roxana Ciuhulescu şi Silviu aşteptau nerăbdători cele două evenimente importante: nunta şi botezul fiului lor Cezar, în vârstă de aproape 3 luni. 

Slujbele au avut loc  la Biserica Sfinţilor
Slujbele au avut loc la Biserica Sfinţilor

Mireasa a fost superbă şi a strălucit în rochia semnată Athena Philip, accesorizată cu voaletă, şi buchetul din orhidee imperiale, iar mirele s-a asortat cu fiul, alegând un costum din trei piese, şi accesorizat cu papion. Tabloul a fost animat de cele cinci domnişoare de onoare, în rochiţe din dantelă şi tul, cu broderie elegantă.

Micuțul Cezar și-a impresionat părinții  cu cumințenia lui, în timpul botezului
Micuțul Cezar și-a impresionat părinții cu cumințenia lui, în timpul botezului

Din alaiul de prinţese a făcut parte Ana Cleopatra, fiica Roxanei, care a presărat drumul la altar cu petale de trandafiraşi. ”Sunt emoţionată pentru mami”, ne-a spus micuţa. Mirii au fost conduşi la altar de naşii lor, preşedintele Federaţiei de Fitness şi Culturism din România, Gabriel Toncean, şi soţia sa, Simona, însărcinată în luna a opta.

Adelina o creștinează  pe Zenaida pe 10 noiembrie
Adelina o creștinează pe Zenaida pe 10 noiembrie

În timpul cununiei, Roxana şi Silviu nu şi-au stăpânit emoţiile, însă momentul creştinării băieţelului lor, Cezar, a fost de-a dreptul copleşitor. Scufundarea în cristelniţă le-a adus lacrimi pe obraji părinţilor, dar şi celor din jur, iar spre surprinderea acestora, micuţul a fost cuminte. Ambele ceremonii, cununie şi botez, au fost oficiate de părintele Petrişor Andreana, acelaşi preot care i-a cununat şi pe bunicii Roxanei, în anul 2011. ”După naşterile celor doi copilaşi, acesta este cel mai frumos moment din viaţa mea. Sunt fericită şi îmi doresc să fim aşa până la adânci bătrâneţi. Pot să spun că acum sunt împlinită şi liniştită”, a declarat miresica Roxana Ciuhulescu pentru Click! După aceste momente, proaspeţii soţi şi alaiul de nuntaşi s-au îndreptat spre restaurantul unde va avea loc petrecerea. 300 de invitaţi sunt aşteptaţi la nunta toamnei.

Adelina Pestriţu, invitaţie la botez în formă de chiloţei


    Adelina o creștinează  pe Zenaida pe 10 noiembrie
Adelina o creștinează pe Zenaida pe 10 noiembrie

Și Adelina Pestrițu (31 de ani) se pregătește să-și creștineze fiica, eveniment care va avea loc pe data de 10 noiembrie. Micuța  Zenaida Maria va fi botezată de 3 preoți, iar la petrecere sunt invitate 250 de persoane.

Celebra mămică a trimis deja invitația de botez, care este foarte amuzantă, în formă de chiloței roz, pe care este prinsă o fotografie cu chipul bebebelușei. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg