Roxana Ionescu s-a mutat alături de iubitul ei în Timișoara. Se gândește la căsătorie


    Roxana Ionescu s-a mutat la iubitul ei, în Timișoara
Roxana Ionescu s-a mutat la iubitul ei, în Timișoara

Roxana Ionescu a mărturisit că s-a mutat cu iubitul ei la Timișoara. El deține două cluburi acolo, iar relația lor funcționează perfect. Cei doi sunt împreună de cinci ani și iau în calcul căsnicia.

Roxana Ionescu a povestit cum făcea naveta timp de cinci ani spre Timișoara. Vedeta s-a mutat la Timișoara, însă vine în Capitală de fiecare dată când este nevoie. Cu părinții se vede mai rar acum, dat fiind faptul că locuiește într-un oraș la o distanță mare de locuința părinților.  

„În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r. aşa s-au cunoscut). Uşor uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţşeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a spus Roxana Ionescu la Vorvește Lumea.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png