Ruby își renovează întreaga locuință cu ajutorul unui specialist. Ce și-a dorit neapărat

Ana Claudia Grigore (35 de ani), alias Ruby, cum este cunoscută de către fani, este proprietara unui penthouse cu o priveliște de vis pe malul Lacului Plumbuita din Colentina, o casă impresionantă pe trei niveluri. L-a achiziționat în urmă cu ceva timp, iar investiția ajunsese la 300.000 de euro, dublu față de cât își propusese. Acum, la 5 ani de când și-a achiziționat superbul triplex, artista s-a gândit că a venit vremea unei schimbări. Vrea să își renoveze locuința, aducându-i niște îmbunătățiri, și a apelat la ajutorul unui arhitect.

Cum va arăta locuinţa de lux a lui Ruby / foto: arhiva Click!
Cum va arăta locuinţa de lux a lui Ruby / foto: arhiva Click!

În urmă cu 5 ani, Ruby și-a cumpărat o locuință comparabilă cu o vilă, situată în „vârful” unui ansamblu imobiliar pe malul Lacului Plumbuita din Colentina. Apartamentul ei cuprinde etajele 15, 16 și 17, iar artista povestea că investiția ajunsese deja la 300.000 de euro, dublu față de cât își propusese, dar cel puțin și-a aranjat casa după gustul ei.

Mai am de lucru la casă, aştept să vină canapeaua şi blatul de bucătărie şi să-mi prăjesc prima porţie de cartofi prăjiţi în bucătăria mea. Pe casă pot să spun că am dat toată munca mea, sufletul meu, inima mea.

Am ajuns la investiţia de aproape de 300.000 de euro, surprinzător. Pentru că eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să-mi termin treaba cu casa. Pentru că acum m-am mutat în renumitul cartier Colentina, într-un apartament duplex. Locuiesc cu iubitul meu, dar şi cu patru pisici şi urmează să vină şi cei patru căţeluşi după ce pun balustradă la balcon. Mamaia este deocamdată la Constanţa unde are grijă de un frăţior mai mic de patru ani de la tatăl meu”, ne declara Ruby, în 2019.

Ruby își renovează penthouse-ul

Acum, la 5 ani de când și-a achiziționat superba locuință, artista s-a gândit că are nevoie de ceva îmbunătățiri. Își va reamenaja penthouse-ul, iar pentru proiectul amplu a apelat la serviciile unui specialist. Ruby a publicat imagini pe rețelele de socializare, iar fanii au avut ocazia să vadă cum arăta casa, reimaginată de arhitect. De asemenea, și-a dorit neapărat un obiect în locuință. Cântăreața nu a putut rezista și a cerut cât mai multe oglinzi.

„De data asta fac petrecere de «casă nouă»! Vreau să sărbătoresc momentul și proiectul exagerat de frumos făcut de arhitectul meu preferat, Ștefan Bugalete. (…) Cine mă știe, știe că nu prea pot să cedez controlul asupra unui lucru din viața mea, dar lui că i-am dat mână liberă 100%, nu mi-am băgat nasul, pentru că știam că lucrez cu un mare artist.

Singurul lucru pe care i l-am sugerat a fost să îmi pună oglinzi cu generozitate, că mie și lu Mamaia ne plac oglinzile! Abia aștept să ne întoarcem cu căței și pisici, în cuibușorul meu de nebunii, upgradat chiar și pentru căței și pisici… Dar o să vedeți mai multe trick-uri pe story la mine și la Ștefan, în perioada asta de șantier. Tine-ți pumnii strânși, pentru că avem treabă!”, a transmis Ruby, pe pagina ei personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net