Dezamăgirea de care a avut parte Ruby în primele zile ale anului. Detaliile întâmplării care au întristat-o profund pe artistă

Artista Ruby, cunoscută pentru energia sa debordantă și prezența scenă, a avut parte de o început de an dificil, marcat de o întâmplare care i-a adus dezamăgire și durere sufletească. În ciuda optimismului său caracteristic și a activităților intense din viața sa, anul 2024 a debutat cu o experiență care a lăsat-o profund afectată.

Ruby. Foto: arhiva.
Ruby. Foto: arhiva.

Ruby, care își împarte viața între scena muzicală și momentele de intimitate acasă, petrecând timp alături de bunica sa și animăluțele de companie, a fost zguduită de un eveniment care a frânt părți ale optimismului său. Artista, cunoscută pentru relația deosebit de frumoasă cu bunica sa și pentru iubirea sa față de animale, a trăit o dezamăgire puternică la începutul anului.

Într-o postare pe rețelele sociale, Ruby a exprimat durerea și dezgustul său, exclamând: „EDUCAȚI-VĂ EMOȚIONAL, MONȘTRILOR!!!!!!” Aceste cuvinte au reflectat frustrarea și impactul profund pe care l-a avut evenimentul asupra artistei.

Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net