S-a mutat de la bunica, într-un apartament de 200.000 €

simeon stalpnicul png
Ruby a cumpărat casa nefinisată, pentru a o aranja după gustul ei

După ce ani buni a locuit cu bunica ei ori cu chirie, fiind mereu cu valiza pregătită la ușă, iată că Ruby va aprinde lumina în propria ei locuință. Celebra cântăreață a agonisit o mică avere în urma concertelor susținute prin țară și străinătate, așa că acum, la vârsta de 29 de ani, și-a permis să investească în locuința mult visată.

ântăreața, pe numele său adevărat Ana Claudia Grigore, și-a cumpărat un apartament de tip triplex, în valoare de 200.000 de euro, în zona Colentina. Ansamblul de apartamente desfășurat pe două etaje și terasă a fost cumpărat de Ruby la ”gri”, pentru că artista a vrut să-l amenajeze și să-l mobileze după placul ei. Cu siguranță, costurile vor sări de 20.000 de euro, însă are balta pește, căci Ruby are nenumărate concerte în vara aceasta. De bucurie că a ajuns să dețină o locuință, Ruby a dormit pe o saltea câteva zile. ”Sunt foarte bucuroasă că am căsuța mea. Abia aștept să-mi invit prietenii”, a spus, pentru Click!, interpreta hit-ului ”Rochia mea”.  

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
Institutul Cantacuzino
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg