S-a operat din nou Mădălina Ghenea la sâni? Ce spune vedeta

Ghenea a pozat super sexy
Ghenea a pozat super sexy

Mădălina Ghenea (28 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din România și din lume. Deși și-a ajustat aspectul în cabinetele medicilor esteticieni, a trecut ceva vreme de atunci, iar Mădălina s-a făcut cunoscută în lumea filmului și a modei așa cum arată acum.

Zilele trecute, frumoasa olteancă a publicat pe rețelele sociale niște poze mai vechi, de prin 2014, iar presa a vuit că și-a schimbat silicoanele cu unele mai mari, pentru a-i face pe plac lui Matei Stratan, iubitul său. Ghenea a sărit ca din tun și nu a lăsat noile informații apărute despre ea fără replică. S-a înregistrat tolănită în pat, cu pisica Winston alături, fără machiaj și cu pastă de dinți pe pe față, pentru a-și usca și vindeca bubițele de pe chip.


    Aceasta e una dintre pozele care au dat de bănuit că Ghenea și-ar fi mărit iar sâniiFoto: Instagram
Aceasta e una dintre pozele care au dat de bănuit că Ghenea și-ar fi mărit iar sâniiFoto: Instagram

"Iar aberați, nu, nu m-am operat. Pozele la care faceți referire au fost postate prima dată de mine în 2014, pozele au fost făcute în 2014. Nu este prima dată când le postez, nu este prima dată când postez poze mai vechi. Oare câte neadevăruri o să mai citesc? Câte relații închipuite de voi peste noapte o să îmi atribuiți? Câte operații de măriri și micșorări o să îmi fac pe săptămână? Luna trecută am luat trei premii la trei festivaluri de film importante. Nu îmi aduc aminte să fi citit un articol în presa din țara despre aceste realizări... în schimb au scris străinii! Ce bătaie de joc! Păcat", a scris Ghenea, supărată că realizările artistice nu sunt lăudate în țară.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png