S-au pozat din nou după juma’ de secol

7 iunie 2016
image

Florin Piersic sau ”Mărgelatu” a iubit cu patimă în tinereţe. Prima lui mare dragoste a fost actriţa Tatiana Iekel, care i-a dăruit un băiat, pe Florinel. Au divorţat în 1974, dar au păstrat o prietenie strânsă. Cei doi s-au bucurat de revedere şi la evenimentul de la Cluj.

Actorul, care a ajuns la onorabila vârstă de 80 de ani, este însurat cu Anna Török, din 1993, însă a mai bifat două căsnicii, cu Tatiana Iekel, şi cu Anna Szeleş, ambele dăruindu-i câte un fiu, pe Florinel, respectiv pe Daniel. Dragostea pentru cele două foste neveste a pălit în timp, despărţirea a fost inevitabilă, dar Florin le-a ajutat mereu la greu, ba chiar le vizitează de dragul copiilor.

Joi seara, maestrul scenei româneşti a avut parte de o reîntâlnire emoţionantă, la TIFF, Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat la Cluj. El şi Tatiana Iekel, acum în vârstă de 83 de ani, s-au îmbrăţişat cu drag, au stat de vorbă, ca doi prieteni vechi, şi s-au fotografiat împreună, într-o ipostază asemănătoare celei de acum 56 de ani, când îşi trăiau povestea de dragoste. S-au mai văzut însă şi în luna martie, la Gala Premiilor Gopo, de la ”Teatrul Naţional”, din Bucureşti. Pe Tatiana a cunoscut-o la Paris în 1958. S-au căsătorit în 1960, dar s-au despărţit în 1974. Actriţa a susţinut adesea că Florin n-a fost bărbatul unei singure femei, îndrăgostindu-se de toate colegele din filme. 

Este mama lui Florin Piersic jr

image

Florin Piersic are doi fii. Tatiana Iekel este prima femeie care l-a făcut tată pe marele actor. Rodul iubirii lor este Florin Piersic Jr. (47 ani), şi el un apreciat artist. Anna Szeles i-a dăruit şi ea un băiat, pe Daniel (40 ani), ei locuind peste hotare, în Ungaria şi în Austria. 

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
Victoria Beckham (4) jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png
Victoria Beckham (4) jpg