Sărut fierbinte între două artiste sexy

Ultima actualizare:

    Atât Bijiou, cât şi Cătălina au avut parte aici de primul lor sărut cu o persoană de acelaşi sex
Atât Bijiou, cât şi Cătălina au avut parte aici de primul lor sărut cu o persoană de acelaşi sex

Bărbaţi, pregătiţi-vă să vedeţi ceva cu adevărat incitant! Bijou şi actriţa Cătălina Manole, frumoasa ispită blondă de pe „Insula iubirii”, apar într-o scenă sexy, în care se sărută cu pasiune. Totul s-a întâmplat în videoclipul noului single al lui Bijou, „Aproape împreună”, iar scena a fost repetată de mai multe ori, la filmări.

În acest videoclip, Bijou apare în ipostaze sexy, tânjind după persoana iubită, într-un pat alb și gol, iar mai apoi rătăcind noaptea pe străzile Bucureștiului în căutarea acesteia. Persoana în cauză este o “ea”, rol interpretat de Cătălina Manole. Când se întâlnesc, se lasă cu “scântei”. “M-am gândit că ar fi un clişeu să mă sărut, la final, cu un bărbat. Am ales-o pe Cătălina dintre foarte multe propuneri de modele şi actriţe. Cum a fost senzaţia? Sincer, nu am trăit momentul la intensitate maximă pentru că eram ruptă de oboseală după 48 de ore nedormite. Eram amândouă reticente şi distante şi l-am executat mecanic, fără să conştientizăm prea mult”, povesteşte Bijou.

Bijou
Bijou

Ambele tinere artiste au avut parte, aici, de primul lor sărut cu o persoană de acelaşi sex. “Nu am făcut nicio repetiţie în prealabil şi am repetat scena doar de trei ori. Poate m-aş mai săruta cu o femeie, în cadrul unui act artistic curat”, mărturiseşte cântăreaţa.

“Aproape împreună este o piesă de dragoste puternică, dar sensibilă în acelaşi timp, despre o iubire neîmpărtăşită care o transpune mereu “în delir”. Piesa este compusă de către o altă artistă, Navi, împreună cu NMC (Nica Marian Ciprian), acesta din urmă ocupându-se şi de producţia muzicală şi de videoclipul piesei. Ascult-o şi tu, mai jos.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png