Saxofonistul Neluțu Rusu a murit. A fost găsit decedat după o cântare!

Cunoscutul saxofonist Neluțu Rusu a fost găsit decedat, într-un apartament, după o cântare. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în acest sens.

Saxofonistul Neluțu Rusu a murit Foto: Facebook
Saxofonistul Neluțu Rusu a murit Foto: Facebook

Trupul neînsuflețit al lui Neluțu Rusu a fost găsit într-un apartament, după ce a cântat la priveghiul unui lider al rromilor. În cazul artistului în vârstă de 52 de ani a fost astfel deschis un dosar de moarte suspectă.

Saxofonistul Neluțu Rusu a murit

Familia saxofonistului, dar și prietenul său apropiat, Petrică Nicoară, sunt în doliu și îl plâng acum pe regretatul muzician.

Neluțu Rusu s-a stins din viață la doar 52 ani, după ce a participat la priveghiul unui lider al rromilor, în Câmpulung Muscel. După eveniment, acesta a mers într-un apartament pus la dispoziție de cei care au organizat parastasul. La orele dimineții însă, Neluțu Rusu a fost găsit decedat. 

Mesajul lui Petrică Nicoară

Prietenul său bun, Petrică Nicoară, se declară îndurerat după vestea neașteptată pe care a primit-o. 

Nu am cuvinte! M-a făcut să-l îndrăgesc mai mult ca pe un frate. Nu pot să cred, vreau să știu că e viu, vreau să știu că există în mintea mea, n-am cuvinte de durere.

Pe Neluțu îl cunosc foarte bine, a fost un om cu mare sentiment. Dacă îi povesteai ceva imediat îi dădeau lacrimile. De când a venit pandemia, i-a fost puțin mai greu, ne-am stresat, a suferit… nu știu ce s-a întâmplat.

El a fost un om sănătos, voios, mă suna, îmi cânta, vorbeam, glumeam, ne făceam proiecte… nu pot să înțeleg de ce s-a întâmplat treaba asta”, a declarat Petrică Nicoară pentru Star Popular.

Neluțu Rusu era căsătorit și avea trei fiice

Neluțu Rusu a lăsat în urmă o familie frumoasă. Cântărețul era căsătorit și avea trei fiice. Soția lui, Alina, a transmis un mesaj „de adio” emoționant, prin intermediul căruia și-a exprimat dragostea veșnică pentru artist. De asemenea, aceasta a promis că îi va duce mai departe proiectele muzicale.

„(..) Simt că din două inimi astăzi bate o singură inimă, dar foarte puternică, și simt că ești în mine cu toată ființa ta. Începand de astăzi tu vei vorbi prin mine. 

Toată munca ta va continua pentru că ceea ce faci tu este ceva etern (..) Dragi oameni, voi posta în fiecare zi să va țin la curent cu tot ceea ce cuprinde activitatea Formației Neluțu Rusu, deoarece această formație va funcționa în continuare”, a transmis soția regretatului artist. 

Mesajul trist al fiicei lui Neluțu

Ai luat cu tine inima din mine, forța și puterea pe care mereu îmi spuneai să o am. Ai plecat și ne-ai distrus inimile. Deja îmi e dor să îți văd chipul, te divinizam. Acum le vei cânta îngerilor cum știi tu mai bine.

Vei rămâne în inima mea pentru totdeauna și o să îmi lipsești în fiecare secundă. Încă sper să fie o glumă și să intri pe ușă. O să fac tot ceea ce mi-ai spus și o să fii mândru de mine acolo unde ești!”, a scris și Alexandra, fiica lui Neluțu Rusu.

Neluțu a fost condus pe ultimul drum luni, 21 februarie, iar de zeci de persoane au venit să-i aducă saxofonistului un ultim omagiu. În urma anchetei Poliției, se va stabili cu exactitate și cauza morții artistului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net