Scandal ├«n ziua ├«nmorm├ónt─ârii Titei B─ârbulescu: ┬źE un escroc┬╗! Nepoata ├«l atac─â pe fostul so╚Ť al artistei

8 decembrie 2021
tita barbulescu jpeg
Moartea Titei B─ârbulescu a creat un conflict ├«ntre nepoata solistei ╚Öi fostul so╚Ť al artistei Surs─â foto: Captur─â video

Nepoata artistei a rupt t─âcerea ├«n ziua ├«n care Tita B─ârbulescu a fost condus─â pe ultimul drum. Cornelia a fost deranjat─â de afirma╚Ťiile fostului so╚Ť al artistei care a declarat c─â a avut grij─â de ea ╚Öi dup─â desp─âr╚Ťire. Cornelia infirm─â povestea b─ârbatului ╚Öi sus╚Ťine c─â acesta minte cu neru╚Öinare. Mai mult dec├ót at├ót, nepoata sus╚Ťine c─â a fost ├«mpiedicat─â s─â-╚Öi viziteze m─âtu╚Öa la azil ╚Öi, p├ón─â ╚Öi invita╚Ťia la ├«morm├óntare, a primit-o ├«n ultimul ceas.

ÔÇŁMie nu-mi place s─â merg prin tribunale, s─â st─âp├óneasc─â el tot ╚Öi cu asta basta. E un mincinos, toat─â via╚Ťa lui a min╚Ťit! Au fost ├«mpreun─â vreo 25 ani, s-au desp─âr╚Ťit c─â dlui Postelnicu ├«i pl─âcea via╚Ťa, l-a prins cu mai multeÔÇŽ A r─âmas l├óng─â ea pentru avere, pentru bani! P─âi, ├«l accepta actuala lui so╚Ťie dac─â venea f─âr─â nimic? I-a l─âsat ╚Öi tot aurul, tot! Eu ├«i spuneam m─âtu╚Öii mereu: de ce crezi c─â te iube╚Öte?ÔÇŁ, a declarat dna Cornelia pentru Star Popular.

tita barbulescu 1 jpeg
Ti╚Ťa B─ârbulescu a murit pe 4 decembrie, la 85 de ani

"Postelnicu a dus-o la azil imediat dup─â ce Tita i-a trecut averea pe nume. Nu merita a╚Öa ceva, s─â moar─â ├«ntr-un azil. Fostul ei so╚Ť a ╚Ťinut-o pe l├óng─â el ca s─â ├«i pape averea. ╚śi uite c─â a reu╚Öit. I-a luat ╚Öi aurul, ea era o femeie cochet─â, avea mul╚Ťi cercei si coliere din aur. A ├«ndep─ârtat - o de apropia╚Ťi, s─â ├«╚Öi duc─â el planurile la bun sf├ór╚Öit. Dar ├«l vede Dumnezeu! ", a declarat o surs─â pentru Click!

Tita Bărbulescu era una dintre solistele preferate ale lui Ceaușescu

Tita B─ârbulescu a fost una dintre artistele preferate ale lui Nicolae Ceau┼čescu.Era chemat─â la numeroase petreceri organizate de dictatorul comunist, care ├«i cuno┼čtea pe de rost versurile c├óntecelor. Ba chiar, dac─â se ├«nt├ómpla ca un artist s─â ├«nlocuiasc─â sau s─â ├«ncurce vreun cuv├ónt, Ceau╚Öescu urca pe scen─â, lua microfonul ┼či c├ónta chiar el melodia.

image
Tita Bărbulescu era una dintre solistele preferate ale lui CeaușescuSursă foto: Facebook

Cine mo╚Ötene╚Öte averea Ti╚Ťei B─ârbulescu

Ti╚Ťa B─ârbulescu a trecut prin dou─â c─âsnicii e╚Öuate. Ultimul so╚Ť i-a r─âmas al─âturi ╚Öi dup─â divor╚Ť, el fiind totodat─â ╚Öi cel care va mo╚Öteni averea artistei, dup─â cum sus╚Ťine solistul Georgel Nuc─â. ÔÇŁDe vreo trei ani a fost la c─âminul de b─âtr├óni din Singureni, nu avea copii, nu avea pe nimeni. Nu r─âm─âsese f─âr─â cas─â, avea un apartament cu trei camere. Nu a dat-o nimeni afar─â din cas─â. ├Äl avea pe fostul so╚Ť, domnul Postelnicu, care a avut grij─â de dumneaei, mai multe nu ╚Ötiu. Domnul Postelnicu a intrat ├«n posesia bunurilor, pentru c─â d├ónsul s-a ocupat de dumneaei. Dumnealui o ajuta, ├«i cumpara, o aducea ╚Öi la emisiuni. Erau ├«n rela╚Ťii bune ╚Öi i-a fost aproape de c├ónd s-au desp─âr╚Ťit. Nu ╚Ötiu prea multe din interiorul familiei, a declarat artistul Georgel Nuc─â.

Cite╚Öte ╚Öi: 

VIDEO Ti╚Ťa B─ârbulescu, ├«nmorm├óntat─â la cimitirul Bellu. Detalii ne╚Ötiute despre fostul so╚Ť, care o vizita la azil

EXCLUSIV Solista de muzic─â popular─â Tita B─ârbulescu a murit. Fusese internat─â la un c─âmin de b─âtr├óni de fostul so╚Ť

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg