Scandal în ziua înmormântării Titei Bărbulescu: «E un escroc»! Nepoata îl atacă pe fostul soț al artistei

8 decembrie 2021
article img
Moartea Titei Bărbulescu a creat un conflict între nepoata solistei și fostul soț al artistei Sursă foto: Captură video

Nepoata artistei a rupt tăcerea în ziua în care Tita Bărbulescu a fost condusă pe ultimul drum. Cornelia a fost deranjată de afirmațiile fostului soț al artistei care a declarat că a avut grijă de ea și după despărțire. Cornelia infirmă povestea bărbatului și susține că acesta minte cu nerușinare. Mai mult decât atât, nepoata susține că a fost împiedicată să-și viziteze mătușa la azil și, până și invitația la îmormântare, a primit-o în ultimul ceas.

”Mie nu-mi place să merg prin tribunale, să stăpânească el tot și cu asta basta. E un mincinos, toată viața lui a mințit! Au fost împreună vreo 25 ani, s-au despărțit că dlui Postelnicu îi plăcea viața, l-a prins cu mai multe… A rămas lângă ea pentru avere, pentru bani! Păi, îl accepta actuala lui soție dacă venea fără nimic? I-a lăsat și tot aurul, tot! Eu îi spuneam mătușii mereu: de ce crezi că te iubește?”, a declarat dna Cornelia pentru Star Popular.

article img
Tița Bărbulescu a murit pe 4 decembrie, la 85 de ani

"Postelnicu a dus-o la azil imediat după ce Tita i-a trecut averea pe nume. Nu merita așa ceva, să moară într-un azil. Fostul ei soț a ținut-o pe lângă el ca să îi pape averea. Și uite că a reușit. I-a luat și aurul, ea era o femeie cochetă, avea mulți cercei si coliere din aur. A îndepărtat - o de apropiați, să își ducă el planurile la bun sfârșit. Dar îl vede Dumnezeu! ", a declarat o sursă pentru Click!

Tita Bărbulescu era una dintre solistele preferate ale lui Ceaușescu

Tita Bărbulescu a fost una dintre artistele preferate ale lui Nicolae Ceauşescu.Era chemată la numeroase petreceri organizate de dictatorul comunist, care îi cunoştea pe de rost versurile cântecelor. Ba chiar, dacă se întâmpla ca un artist să înlocuiască sau să încurce vreun cuvânt, Ceaușescu urca pe scenă, lua microfonul şi cânta chiar el melodia.

article img
Tita Bărbulescu era una dintre solistele preferate ale lui CeaușescuSursă foto: Facebook

Cine moștenește averea Tiței Bărbulescu

Tița Bărbulescu a trecut prin două căsnicii eșuate. Ultimul soț i-a rămas alături și după divorț, el fiind totodată și cel care va moșteni averea artistei, după cum susține solistul Georgel Nucă. ”De vreo trei ani a fost la căminul de bătrâni din Singureni, nu avea copii, nu avea pe nimeni. Nu rămăsese fără casă, avea un apartament cu trei camere. Nu a dat-o nimeni afară din casă. Îl avea pe fostul soț, domnul Postelnicu, care a avut grijă de dumneaei, mai multe nu știu. Domnul Postelnicu a intrat în posesia bunurilor, pentru că dânsul s-a ocupat de dumneaei. Dumnealui o ajuta, îi cumpara, o aducea și la emisiuni. Erau în relații bune și i-a fost aproape de când s-au despărțit. Nu știu prea multe din interiorul familiei, a declarat artistul Georgel Nucă.

Citește și: 

VIDEO Tița Bărbulescu, înmormântată la cimitirul Bellu. Detalii neștiute despre fostul soț, care o vizita la azil

EXCLUSIV Solista de muzică populară Tita Bărbulescu a murit. Fusese internată la un cămin de bătrâni de fostul soț