Scandal pe platourile emisiunii «Şerifi de România», de la Antena 1

Ultima actualizare:

    Giani și Vladimir au fost războinici la "Șerifi de România", în 2015
Giani și Vladimir au fost războinici la "Șerifi de România", în 2015

Cei 12 concurenţi, înrolaţi acum trei săptămâni, într-o unitate militară din Bucegi, sunt cu nervii la pământ, astfel că, zilele trecute, a izbucnit şi primul mare scandal. Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă s-au luat la harţă, aruncându-şi vorbe grele. Aflaţi mereu în competiţie la concursurile Antenei 1, cei doi bărbaţi pe care pocnesc muşchii au dat peste cap filmările emisiunii ”Şerifi de România”.

Printre cele 12 vedete care au acceptat să plece preţ de 36 de zile în munţi, într-o unitate militară reală, se află şi actorul Vladimir Drăghia, fost campion naţional la înot, dar şi Giani Kiriţă, fost fotbalist la Dinamo. Cei doi bărbaţi arătoşi nu se prea înghiţeau încă de la începutul verii, când au filmat la ”Spash! Vedete la apă!”,  şi unde Vladimir şi-a umilit rivalul cu săriturile spectaculoase de la trambulină, astfel că în munţi conflictul a atins cote maxime.

Iar până la un meci de box în toată puterea cuvântului n-a mai fost decât un pas: ”Acum patru zile, Vlad şi Giani s-au certat rău de tot, ne-am speriat cu toţii. Erau amândoi foarte nervoşi, aşa că şi-au aruncat vorbe grele. Drăghia l-a făcut ţigan pe Giani, probabil pentru că e mai bruneţel, iar acesta a luat foc şi i-a trântit-o: l-a făcut mitocan şi încrezut. A trebuit să intervină bodyguarzii,  pentru că amândoi făceau pe cocoşii şi voiau să se lovească”, ne-au povestit,  în exclusivitate, surse din anturajul concurenţilor.

Incidentul, deloc inclus în scenariul show-ului, a dat totul peste cap: ”Nu s-a filmat preţ de două zile mai nimic, căci Vlad şi Giani se tot certau, se ameninţau, nu mai voiau să facă ce le spune echipa de producţie. Sunt amândoi orgolioşi, nu şi-au cerut scuze sau să dea mâna, bărbăteşte. E tărăboi, sunt nebuni!”, ne-a mai dezvăluit aceeaşi persoană. Ceilalţi 10 concurenţi, care au asistat la scandalul de pomină, s-au speriat groaznic, mai ales fetele, care tot încercau să aplaneze conflictul: ”Premiul de 10.000 de euro le-a luat minţile, nu e normal să ajungi la bătaie”, a comentat una dintre femei. 

Onorariile pentru o zi de competiţie sunt cuprinse între 500 şi 700 de euro, astfel că fiecare se străduieşte să reziste toate cele 36 de zile, cât durează filmările, pentru a reveni acasă cu bani frumoşi. Precizăm că artiştii au voie să plece din tabără, cu bilet de voie, în zilele în care au de susţinut concerte. Mai mult, li se permite să-şi folosească telefoanele mobile, astfel că veştile de la ”Şerifi de România” circulă cu repeziciune.  

Are nevoie de bani pentru pensia copiilor

Giani Kiriță s-a lăsat de fotbal, dar, ca să facă rost de bani, mai ales pentru pensia alimentară a celor doi copii ai lui, Roxana (16 ani) și Marco (12 ani), în valoare de 500 de euro lunar, el a devenit abonatul concursurilor postului Antena 1. Vara aceasta, el s-a încumetat, pentru câteva mii de euro, să sară de la trambulina de 10 m, la ”Splash! Vedete la apă!”, după care Giani a participat și la ”Poftiți pe la noi! Poftiți și dăruiți”, unde a cusut și a gătit, pentru alte câteva sute de euro. 

Drăghia a rezistat 11 zile în junglă


    Vlad s-a descurcat onorabil la “Sunt celebru, scoate-mă  de aici!”
Vlad s-a descurcat onorabil la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Vladimir a tânjit în luna martie și la titlul de ”Rege al Junglei”, la fostul show ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, (PRO TV), filmat în Africa. Însă, din cele 21 de zile de coșmar, el a stat doar 11, fiind eliminat din competiție în urma voturilor telespectatorilor. Foștii colegi de suferință susțin că Drăghia nu era deloc simpatic, că nu comunica cu ceilalți și că îi plăcea să facă totul pe cont propriu. Cu toate acestea, actorul nu s-a plâns niciodată că trebuie să mănânce fasole sau gândaci, fiind unul dintre cei mai rezistenți participanți. S-a întors acasă doar cu 5.000 de euro în buzunar, iar marele premiu i-a revenit lui Cătălin Moroșanu.   

12 concurenţi, premiu de 10.000 de euro

Vlad s-a descurcat onorabil la “Sunt celebru, scoate-mă  de aici!”
Vlad s-a descurcat onorabil la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Pe premiul de 10.000 de euro se bat 12 vedete: Paula Chirilă (40 de ani), Ionuţ Atodiresei (34 de ani), Natalia Mateuţ (25 de ani), Andrei Duban (43de ani), Andrei Ştefănescu (36 de ani), Andreea Tonciu (29 de ani), Giani Kiriţă (38 de ani), CRBL (37 de ani), Rona Hartner (42 de ani), Vladimir Drăghia (28 de ani) şi Raluca (30 de ani) şi Denisa (27 de ani). Ei au semnat cu ochii închişi contractul cu Antena 1, dar unii deja regretă. Obişnuiţi cu dulcele trai de acasă, unde dorm în puf, concurentele se plâng adesea de dureri de spate, căci în unitatea militară li s-au pus la dipoziţie doar paturi militare. După ce că au viaţă grea şi se trezesc la orele 5.00, mai ţipă la ei şi Dan Negru, prezentatorul show-ului, care îi pune la tot felul de probe grele: căţărat pe munţi, gătit, făcut focul în pădure, dar şi alte probe de supravieţuire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net