Scandalul pe melodie continuă. Gabi Luncă o așteaptă din nou la tribunal pe Loredana Groza

Ultima actualizare:

    Gabi Luncă și Loredana Groza continuă războiul pe melodieFoto: captură Kanal D
Gabi Luncă și Loredana Groza continuă războiul pe melodieFoto: captură Kanal D

În 2012, anul în care Loredana Groza a lansat albumul “Agurida”, Gabi Luncă a observat că pe CD apare o melodie dintre ale ei, “Într-o zi la poarta mea”, pe care Lori a renumit-o “Cip-cirip” și a reinterpretat-o în variantă modernă. “Regina muzicii lăutărești” spune că Loredana nu i-a cerut permisiunea pentru a-i prelua piesa.

Anul trecut, instanța i-a dat câștig de cauză Loredanei, iar solista de muzică de petrecere ar fi trebuit să-i plătească aproximativ 12.000 de euro, mare parte fiind cheltuieli de judecată. Cu toate acestea, Luncă a contestat decizia, iar luna aceasta, în 25 ianuarie, o așteaptă la tribunal pe Lori.

Joi, 19 ianuarie, Gabi Luncă a mers la "Teo Show", unde a povestit că nu abandonează lupta. Cântăreața e "foc și pară" că Loredana nu i-a cerut voie să-i cânte piesa, căci, spune ea, i-ar fi oferit-o cu mare plăcere.

“O țară întreagă știe că eu nu am mințit. Să-mi arate mie cineva că am mințit eu. Și mai ales pe post. Piesa asta îmi aparține din cap până-n picioare. Eu am auzit-o la un lăutar, la vioară, și eu i-am făcut “floricelele”. Ca să cadă Loredana de rușine, deși eu nu am nimic cu ea, o iubesc, o cântă la fel ca mine. De ce mai spune că a auzit-o la Romica Puceanu, în '82, că eu o cant în '73, dacă nu o cântă ca Romica?” Loredana nu are nici cât negru sub unghie altceva decât cum am cântat eu.”

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net