Scrisoarea lui Dani Oțil către fiul său nou născut: “Tu nu vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu”

bebelus gabriela otil png
Dani Oțil, cu fiul lui în brațefoto: Instagram

Dani Oțil (41 de ani) a devenit sâmbătă, 11 septembrie, tată pentru prima oară. Soția lui, manechinul Gabriela Prisăcariu, a născut un băiat sănătos și frumos, care a topit inimile părinților lui. Răvășit de emoție și de iubire, Dani a scris un mesaj emoționant, pe Instagram, pentru fiul lui.

La doar câteva ore după nașterea micuțului Dani Oțil a făcut prima fotografie cu bebelușul în brațe și i-a scris fiului său nou-născut o scrisoare emoționantă pagina de socializare.

“Dragul meu "Cârcel" sau "Mâini de bătrânel", nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață... Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins... Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine... Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine".

image
Gabriela Oțil, prima poză cu bebelușulfoto: Instagram

"Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent... Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine... Cu două medalii la Olimpiada din 2040...dar tu! Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas...sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când o să aflii de Spider-Man, Super Man, Bat Man... să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil primul mesaj dedicat fiului său la câteva ore după naștere. Gabriela Prisăcariu (28 de ani) a anunțat că va naște la începutul lunii septembrie, iar minunea s-a întâmplat chiar weekendul acesta.

Citește și:

Dani Oțil a devenit tătic! Gabriela Prisăcariu a născut un băiețel, iar prima lui poză e adorabilă

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
capsunari spania
63231587 403 jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf