Scrisorile lui Stanca: Dragă Anastasia Lazariuc,


    Anastasia Lazariuc
Anastasia Lazariuc

Te invidiez celest pentru modul cum arăți! Căci am citit articolul dedicat ție de către colega Tatiana. Modul tău de viață este simplu. Nu e niciun secret al existenței. Este doar o formulă ancestrală a bunului simț alimentar bine conservat. Și nu numai. Sigur, că el trebuie ajutat cu o dietă tradiţională și cu un program anahoretic.

Pe scurt, ceea ce pare extrem de simplu, este foarte complicat. Fiindcă lucrul ține de educaţie. Unu. Și de voință. Doi. Abstinența și renunțarea sunt esențiale. Dar și astea, ca-n tot păienjenișul de reguli ale vieții sunt pendinte de altele. Mai contează și fiziologia, fizionomia, statura părinților. Apoi, cred eu, cel mai important e moralul tău. Tu ești o solistă de succes, fiindcă lucrezi cu frumosul. Cu muzica armonioasă.Te-am remarcat de când ai venit în România. Mai știi? Mamaia, Mihai, spectacolele de la Flora… Apoi, se impune și un confort intelectual care e o formă de echilibru psihic. Dacă ar fi să dai sfaturi celor ce vor să-ți semene este și acela de a se feri de necazuri pe cât se poate. Altfel, necazul te caută și te găsește când zici că te-a uitat. Tu ai avut o viață echilbrată și ferită de mari necazuri. Urmărită de o lumină. Ai o fată extrem de frumoasă. Care s-a căsătorit ”bine”, cu un băiat frumos și avut, un nume important la noi. Nu ai, deci, grijile unei mame a cărei fiică nu a avut noroc în căsnicie. Și în general, să nu uităm că toate dietele echilibrate din lume nu se pot ține la necaz sau supărare.

Îți spun toate astea chiar acum după praznicul Sfintelor Paști, când în gândul meu mirean se amestecă sosul de muștar cu pasca dulce; drobul cu friptura; ceapa din stufat; stropite cu un vin de ”Soare”. Tare. Sec. Vechi. Asta te va duce cu gândul la ”dieta” strămoșilor noștri, dacii, care , poate numai în filme, mâncau, hăpăiau, trăgeau cu dinții de cotletele uriașe de taur sau berbec bine arse – ” welldone” - la jar de brad…și cu ochii la ”dăciță”blondă și frumoasă ca tine.

Poftă bună tutror dacilor… Eu mă duc să-mi beau apa plată cu lămâie…

Îți doresc ca Lumina să te țină mereu…în lumină lină…

Hristos A Înviat!

George Stanca, pamflet

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
vedete jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul