Scrisorile lui Stanca: Dragă Horia Moculescu,

Ultima actualizare:

"Iată-l pe H. M. descheiat la curea și desfăcut la cămașă". Am crezut că dacă ești... la curea ești în curu' gol; iar la cămașă ești cu țâțili afară și părul de pe piept coafat geluit și cu cărare pe stern... Când colo, iaca na!, câțiva centimetri pătrați de piele la vedere, asta e tot... puţin deasupra buricului, nici măcar, fetelor, dedesubt. Asta e bomba unui tabloid de azi, cu care se cumpără un ziar. Proști cumpărători mai avem și rău am ajuns. Și toate bombele astea, flatulațiile astea de presă sunt furate, paparazzate din culise, unde în timpul unui act artistic - nu sexual mă! - se destinde, se relaxează. Că, dacă scriau că... și fotografiau anusul tău în plin efort al defecării mai ziceam, că da e o acțiune jurnalistică de spionaj, de paparazzo, a scăpat ăla cu obiectivul nemânjit, e mare artist! Maică-măiculița mea !

Nu pot să cred! Ce descoperire epocală! Un artist care pe scenă arăta impecabil, în culise s-a descheiat la doi nasturi. De la cămașă . Și vai! ce a făcut!, vai! vai! s-a descheiat la nasturul de la șliț... Asta, zău, îmi amintește de bancul acela cu exigențele chineze pe timpurile detașamentelor clasei muncitoare , când toți umblau în salopete albastre încheiate la gât: Doi paparazzi vorbeau: "Am o poză porno cu Mao./ - Cum? /- E descheiat la copcă...". Râzi popor! Apoi, mai vine una la fel de tare: ce ghinion pe tine, tehnicianul de la regia sunet a încurcat negativele tale.

Caz unic în lume. Da, ești de compătimit. Ce ghinioane mari avuseşi! Dar nimeni nu spune cum ai cântat, ce ai cântat sau faptul că ai făcut un sacrificiu participând: ești un om bolnav de inimă, nu ai voie să te supui emoțiilor. Nu, atât au văzut/ apreciat specialiștii şi specializdele epocii: te-ai descheiat la șliț...! De fapt, așa-ți trebuie dacă te bagi în tărâțele unei lumi azi deloc demnă de tine... și de generația ta.

George Stanca, pamflet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net