Se sparge gașca. Unul dintre jurații ”Bravo ai stil” va fi înlocuit

31 august 2017
article img
Unul dintre jurații competiției ”Bravo ai stil” va fi înlocuit temporarfoto: Facebook

După două sezoane jurizate cu succes, unul dintre colegii Ilincăi Vandici va fi înlocuit din cauza problemelor de sănătate, tot mai dese în ultima perioada. Schimbarea nu va fi definitivă, ci temporară, până când juratul se va pune pe picioare. Răzvan Ciobanu va fi înlocuit de o altă vedetă îndrăgită de public, atunci când acesta nu se va simți bine.

Sezonul 3 din ”Bravo ai Stil” a debutat cu succes cu noi concurente gata să demonstreze că sunt cele mai stilate femei din România. Și jurații au revenit după o vacanță bine meritată, însă unul dintre ei întâmpină unele probleme de sănătate.

În ediția de joi, 31 august, Ilinca Vandici va anunța telespectatorii că Răzvan Ciobanu nu se simte bine și nu va fi alături de concurente și jurații de la masa juriului, însă locul lui nu va rămâne liber. O altă vedetă cunoscută și îndrăgită de români îi va lua atribuțiile acestuia.

article img
Răzvan Ciobanu va fi înlocuit temporar din emisiunea ”Bravo ai stil”foto: Facebook

"Din păcate, Răzvan Ciobanu nu se simte bine nici astăzi, așa că aș vrea să o invit alături de noi pe cea care în lipsa lui Răzvan, va ocupa locul lui în emisiune și va avea sarcina de a-i îndeplini atribuțiile”, va anunța Ilinca Vandici.

Cel de-al treilea sezon al competiției de stil are și o noutate, în sensul că două dintre cele 12 fete vor evolua ca o echipă. Ele vor ocupa o singură poziție în concurs, primind un singur calificativ. Emiliana și Iuliana vor defila în faţa juraţilor şi ţinutele lor vestimentare le vor fi analizate şi comentate ca un tot unitar.