Secretele siluetei Cristinei Spătar. Are cinci obiceiuri de care nu se dezice

Ultima actualizare:

    2019. Cristina Spătar  este fotomodel  pentru propriile  creaţii  vestimentare
2019. Cristina Spătar este fotomodel pentru propriile creaţii vestimentare

Cristina Spătar este una dintre vedetele care atunci când este întrebată câţi ani are, răspunde fără nici o reţinere. Iată că, peste patru luni, cea supranumită regina R&B, împlineşte 47 de ani. Ea ne-a dezvăluit cum reuşeşte să menţină acul cântarului la 55 kg şi celulita la distanţă. ”Cafeaua cu lapte, caisele confiate şi tratamentele corporale sunt în lista obiceiurilor mele”, ne-a spus diva.

Odinioară, cea supranumită Regina R&B, făcea furori cu silueta ei, însă iată, că şi acum reuşeşte să întoarcă privirile pe stradă. Cristina Spătar este mămica a doi copii superbi, Albert (10 ani) şi Aida (6 ani), şi chiar dacă peste trei ani schimbă prefixul, artista poartă costum de baie din două piese, care îi scoate în evidenţă formele sexy. Nu s-a sfiit să recunoască faptul că are operaţii estetice, însă când vine vorba despre greutate şi fermitatea pielii, cântăreaţa are cinci obiceiuri de care nu se dezice şi cu ajutorul cărora fentează trecerea timpului. Cafeaua de dimineaţă, sportul, tratamentele corporale, abdomenele şi pastele sunt secretele divei. 

”Vreau să vă spun că nu am fost niciodată grasă, însă cele mai multe kilograme le-am avut când am fost însărcinată, adică vreo 70. Pe la 20-30 de ani mai ţineam diete considerate nesănătoase. Adică mâncam două mere, beam apă şi luam nişte pastile de slăbit, dar nu recomand aşa ceva nimănui, pentru că îţi pun sănătatea în pericol. Acum am vreo 55 de kilograme şi am un fix să mă pun în fiecare dimineaţă pe cântar. Când văd că o ia acul la vale, pentru că recunosc că îmi place să mănânc, iau măsuri imediat. Dimineaţa mi-o încep cu o cafea cu lapte şi miere, plus caise confiate şi, bineînţeles, câteva abdomene. Ca oricărei femei, recunosc că celulita îmi dă de cap, însă urmez un tratament genial combinat cu masaj pe tot corpul, la un salon, şi creme pentru hidratarea pielii. După 3 şedinţe, adio celulită! Apoi, la prânz mă energizez cu paste sau cu o friptură, cu tot felul de salate. Neapărat 2 litri de apă pe zi, iar seara mi-o închei cu brânzeturi, ananas, un pahar de vin alb, uneori mâncare libaneză. Ştiţi care e secretul? Să mănânci cumpătat”, a declarat Cristina Spătar pentru Click! 

Cristina Spătar își face tratamente anticelulitice la salonul Milano Luxury
Cristina Spătar își face tratamente anticelulitice la salonul Milano Luxury

Anca Ţurcaşiu se menţine cu brânză şi roşii

La vârsta de 48 de ani şi mamă a unui băiat major, Anca Ţurcaşiu este o altă vedetă care sfidează timpul. Nu are intervenţii estetice şi reuşeşte să aibă o siluetă impecabilă, cântărind cu 2 kilograme mai puţin ca în tinereţe, adică 59 de kilograme. Face sport şi este vegetariană. ”Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe. Spre exemplu, dimineaţa mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese - o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau cu orice altceva am prin frigider”, povestea Anca pentru publicaţia “Taifasuri”. Ea a renunţat în urmă cu 20 de ani la produsele din carne.

Loredana Groza mănâncă sport pe pâine

Şi Loredana Groza arată impecabil, la 48 de ani. Originară din Oneşti, artista se află într-o formă de zile mari. Reuşeşte să se menţină la greutatea de până în 60 de kilograme, cu sport şi cu alimentaţie adecvată, în care a inclus şi salatele. Este şi o împătimită a saloanelor de înfrumuseţare şi a intervenţiilor estetice, chiar dacă nu a suflat o vorbă despre ele. Şi-a micşorat nasul, şi-a întins faţa, şi-a faţetat dantura şi apelează la botox şi acid hialuronic pentru ştergerea ridurilor. Este căsătorită cu Andrei Boncea şi au o fiică, Elena, în vârstă de 20 de ani. 

image
image
image
image
image
image
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png
selena jpg