Secretele siluetei Ioanei Dichiseanu! Mănâncă ciocolată, dar arată perfect

Ultima actualizare:

    Ioana a fost căsătorită şase aniFoto: Alex Muscaliu
Ioana a fost căsătorită şase aniFoto: Alex Muscaliu

Se îndoapă cu mâncare, dar paradoxal, nu pune niciun gram pe ea! Ioana Dichiseanu, fiica maestrului Ion Dichiseanu, arată trăsnet cu câteva mici trucuri, la îndemâna oricui. Fata celebrului actora povestit la ce a renunţat ca să rămâna la silueta din adolescenţă, dar şi ce şi-a adăugat în meniu ca să nu ducă lipsă de vitamine şi minerale.

Ioana Dichiseanu (27 de ani) are gene bune. Dacă ar fi să judecăm după cum arată mama ei, Simona Florescu, care are o siluetă de vis la cei 47 de ani, atunci trebuie să ne aşteptăm şi ca fiica ei să-şi păstreze formele cu care acum întoarce multe capete pe stradă. Asta nu înseamnă însă că Ioana nu face nimic! Deşi se laudă că mănăncă non-stop, şatena are grijă ca alimetele pe care le consumă să fie nepreparate termic. Ioana este cu alte cuvinte o raw-vegană în devenire.

Nu de puţine ori, Ioana Dichiseanu a urcat pe podium în prezentări de modă
Nu de puţine ori, Ioana Dichiseanu a urcat pe podium în prezentări de modă

"De patru ani, am adoptat acest stil de viaţă. Nu aveam nicio problemă de sănătate, însă ceva nu-mi plăcea la mine. Când mă uitam în oglindă, vedeam că tenul meu nu este în regulă. Aşa am eliminat multe din dieta mea şi am scos cât se poate focul. Nu am renunţat complet la carne. Mai consum un muşchi de vită sau peşte la grătar, însă în rest mănânc multe fructe şi legume crude. Singurele pe care nu le pot mânca fără a fi gătite sunt ciupercile şi broccoli. Aş putea spune că mă îndop cu mâncare. Mânânc chiar şi dulciuri.

Ioana face ciocolată acasă cu ingrediente sănătoase
Ioana face ciocolată acasă cu ingrediente sănătoase

Îmi fac eu ciocolată şi bomboane acasă şi aşa îmi satisfac şi pofta de dulce. Consum foarte mult ulei de cocos, iaurt cu miere, albuş de ou, la micul dejun. Gălbenuşul îşi găseşte mai rar loc în farfuria mea. Mănănc unul la două-trei zile. Îmi place foarte mult avocado, pe care îl prepar sub forma unui sos guacamole sau cu măsline. Se transformă într-o pastă delicioasă. Nici brânzeturile nu-mi fac cu ochiul. Am observat că îngreunează digestia", a povestit Ioana Dichiseanu pentru Click!

De Sărbători, vedeta a făcut o excepţie. S-a răsfăţat cu bucate tradiţionale şi nu a putut să se abţină să nu mânânce cozonac. "Mă mai îngraş şi eu, dar două-trei kilograme, pe care îmi e uşor să le dau jos!", a mai spus ea.

Ioana Dichiseanu a înflorit după divorţul de soţul grec cu care a fost o relaţie de zece ani. De la finele lui 2014, vedeta şi-a găsit liniştea când s-a despărţit la notar de Ilias Makou. La doar două luni după separarea oficială, roşcata a început o relaţie cu jurnalistul Adrian Artene, cu care se iubeşte şi acum.         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net