Secretul căsniciei Aneimaria și a lui Tudor de la Fly Project: „Nu suntem pupăcioși!”

11 iulie 2018
simeon stalpnicul png
Tudor Ionescu s-a însurat cu Anamaria Stancu, după 11 ani de relaţie FOTO: Arhiva personală

Sunt împreună de 12 ani, dar secretul relației trainice dintre Tudor de la Fly Project și Anamaria este... distanța! Programul solicitant al acestora și felul lor nonconformist de a fi le-a sudat căsnicia.

Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii „Răi da Buni”, moderată de Mihai Morar. „Suntem pupăcioși câteodată, mai ales la început eram, acum 14 ani. L-am întrebat dacă vine în vacanță cu mine, mama și Ilinca, dar a zis că are treabă. Ne-am bucurat doar de trei zile de vacanță, pentru că a plouat. Când l-am sunat că venim mai repede acasă, a rămas șocat.”, a povestit Anamaria Ionescu, iar Tudor a completat-o. 

„Cuplurile nu se ceartă în vacanță dacă merg separat. Când au plecat gagicile știam foarte clar că urmează o săptămână cu ploi. Am zis că fac sport, mi-am propus să plec mai repede de la studio, dar au venit ele mai devreme. Noi n-am mers niciodată să mergem toți trei într-o vacanță.”

Tudor și Anamaria au o relație de 14 ani, iar cererea în căsătorie a avut loc la un concert, după ce Tudor băuse ceva, probabil pentru a-și face curaj: “Eram cu el la un concert, era foarte bine dispus şi, la un moment dat, îmi zice: «Alege o dată!». Şi eu am zis din senin: 3 septembrie. Înainte de nuntă, au trecut printr-o despărțire, după ce Tudor  a dat de înțeles că a plăcut pe altcineva: ”Da, m-am rătăcit, nu oi fi singurul”, a adăugat el într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme pentru revista OK!.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg