Secretul cu care Elena Ionescu a slăbit 10 kg după naştere

Ultima actualizare:

    Elena Ionescu este mai sexy ca niciodată Foto: arhivă personală
Elena Ionescu este mai sexy ca niciodată Foto: arhivă personală

Era sexy şi înainte, dar acum Elena Ionescu se poate lăuda cu o siluetă de invidiat şi o minune de băieţel. Fosta solistă a trupei Mandinga, care a născut la începutul lunii august, nu s-a grăbit să topească kilogramele acumulate cu un regim drastic, ci le-a dat jos treptat . A mâncat sănătos, a tras tare la sală şi acolo unde a mai fost nevoie a apelat şi la ajutorul medicului estetician.

Elena Ionescu şi-a recuperat silueta după sarcină, dar nu se culcă pe o ureche. Cântăreaţa, care a urcat pe scenă până cu puţin timp înainte de a naşte, dovedeşte că este într-adevăr pasionată de sport. A mers la sală şi a înotat şi însărcinată, iar acum de când nu mai are nicio restricţie petrece şi mai mult timp printre aparatele de fitness. Rezultatele nu au întârziat să apară şi s-au văzut la ultima şedinţă foto la care bruneta a fost protagonistă. Îmbrăcată într-o rochie mulată cu un decolteu de infarct, Elena a arătat tuturor că nu a tras degeaba din greu la sală.

Elena Ionescu lucrează din greu la sala de fitness
Elena Ionescu lucrează din greu la sala de fitness

Pentru cele care voiau să ştie care este dieta minute a cântereţei, se pare că nu există aşa ceva. Solista are ce-i drept grijă la alimentaţie, dar nu urmează un plan alimentar dat de nurtiţionist. "Nu ţin dietă. Secretul este să mâncăm sănătos, să ne hidratăm corespunzător şi să nu ne programăm cinele la ore târzii. Eu am avut 64 de kilograme în timpul sarcinii. La scurt timp după ce am născut cântarul îmi arăta 57 de kilograme, iar acum la 6 luni de la naştere, am cu 10 kilograme mai puţin şi sunt foarte mulţumită", a mărturisit Elena Ionescu.

Elena a scăpat şi de problemele cu tenul   

Sunt ani buni de când Elena Ionescu s-a tot luptat cu problemele pe care le-a avut cu tenul. Cântăreaţa a luat antibiotice şi a făcut tot felul de proceduri cosmetice ca să scape de urmele inestetice pe care le avea pe faţă. Problema artistei a fost cauzată de un stafilococ pe care, bruneta l-ar fi luat din produsele cosmetice. Acum, tenul ei arată precum coala de hârtie. Este neted, iar cicatricile au dispărut. Artista a mărturist recent că îşi face tratamente cu laser, care se pare că au rezultate extrem de eficiente.

Elena Ionescu are mare grijă de tenul ei
Elena Ionescu are mare grijă de tenul ei

"Este vorba despre un tratament cu un dispozitiv inovator sub formă de stilou ce foloseşte lumina cu infraroşu şi acţionează ţintit pe fiecare leziune în funcţie de gravitatea problemei. Tenul este ajutat să se vindece printr-o procedură minim invazivă", a explicat Mădălina Brânduşescu, managerul unei clinici estetice din Bucureşti despre şedinţele cu laser pe care le face Elena Ionescu.  

Citeşte şi:

Elena Ionescu, ex-Mandinga, n-a născut încă, dar şi-a găsit naşă!

Ce spune Elena Ionescu despre despărţirea de Mandinga

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg