Șerban Copoț a ieșit la colindat cu băiețelul!

Ultima actualizare:

    Şerban are un băieţel de patru ani, iar soţia lui Roxana este însărcinată din noufoto: arhiva personală
Şerban are un băieţel de patru ani, iar soţia lui Roxana este însărcinată din noufoto: arhiva personală

Șerban Copoț a colindat zilele acestea pe la casele vecinilor alături de fiul lui, Tedi. Artistul mărturisește că a trăit unele din cele mai emoționante momente de sărbători.

Băiețelul lui, în vârstă de patru ani, a învățat și a recitat poezii lângă brad, emoționandu-și mama până la lacrimi, iar, alături de tatăl lui, a cântat cele mai frumoase colinde tradiționale românești. "Înainte să meargă la nani, în seara de Ajun, Tedi s-a dus lângă brad și a spus toate poezioarele pe care le știa, cu așa patos și speranță în glas încât pe maică-sa a pufnit-o plânsul. Un alt moment inedit al acestui an a fost mersul la colindat! Cu o tamburină și un maracas, am plecat la colindat prin vecini.

Artistul şi băieţelul lui au colindat de Crăciun
Artistul şi băieţelul lui au colindat de Crăciun

Tedi a fost așa de încântat de ideea asta de a ura și a primi ceva drept recompensă (i-am rugat pe vecini sa nu dea bani, ci fructe sau dulciuri) încât, la final, când l-am intrebat dacă i-a plăcut, mi-a răspuns cu o frază memorabilă (e la vârsta la care scoate perle): «A fost o aventură pe cinste!» . Vă imaginați că am râs în sinea mea de m-am prăpădit și l-am pupat mai mai să-i iau «vopseaua». Nu mai spun că am avut un noroc formidabil că am întâlnit un băiat deghizat în Mos Crăciun pe stradă și i-a cântat și acestuia. A fost un Crăciun absolut încântător. Momentele astea o să le port în suflet cât oi trăi și sunt convins că în fiecare familie se întâmplă lucruri memorabile pe care le ținem cu noi până la adânci bătrâneți. Sărbători fericite dragilor și nu uitați că în fiecare an minunile se petrec întâi în sufletele noastre”, a scris artistul pe blogul personal. 

image
image
image
image
image
image
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net