Șerban Copoț, despre partea nevăzută de la «Asia Express»: «Am fost alergați noaptea, am simțit rasismul pe pielea mea»

Ultima actualizare:
Șerban Copoț și-a transformat și familia în „exploratori”
Șerban Copoț și-a transformat și familia în „exploratori”

Șerban Copoț s-a numărat printre vedetele care au participat la cel de-al doilea sezon al emisiunii Asia Express. Inițial, artistul a făcut echipă cu prezentatorul de televiziune Cosmin Seleși, însă când acesta s-a accidentat a fost înlocuit de George Vintilă. Pe lângă inconvenientul schimbării de parteneri, Șerban a mărturisit că s-a confruntat cu multe alte greutăți. Iată declarațiile!

După întreaga experiență trăită la Asia Express, Șerban Copoț și-a deschis sufletul și a vorbit despre amalgamul de sentimente ce l-au încercat pe parcursul competiției, fie ele bune sau rele. Deși la televizor probele păreau, uneori, simple, artistul a explicat că, cel puțin din perspectivă personală, emisiunea TV a reprezentat o adevărată provocare pentru el, care, din păcate pentru acesta, la final nu a fost răsplătită cu marele premiu. 

Deși el și partenerul lui, prezentatorul Cosmin Seleși, formau una dintre cele mai îndrăgite echipe din competiție, aceștia au avut ghinion după accidentarea lui Seleși, care a destabilizat de atunci jocul pentru Șerban, care a fost și în prag de eliminare la momentul respectiv, chiar dacă ulterior a primit un nou partener, pe George Vintilă. 


    Șerban Copoț și-a transformat și familia în „exploratori”Foto Instagram
Șerban Copoț și-a transformat și familia în „exploratori”Foto Instagram

Pe ulima sută de metri, lucrurile s-au complicat în cazul lui Șerban și George. Ajunși ultimii în semifinală, ei au fost nevoiți să suporte tensiunea deschiderii cutiei în care se afla elefantul care le-a decis soarta în concurs. Cum acesta a fost roșu, Șerban Copoț și George Vintilă au părăsit competiția Asia Express chiar înainte de marea finală.  Întrebat despre ce a însemnat pentru el experiența Asia Express, acesta și-a reamintit momentele petrecute în competiție, într-un interviu pentru life.ro.

Unele probe au fost amuzante, altele extrem de solicitante
Unele probe au fost amuzante, altele extrem de solicitante

„A avut un impact pe mai multe straturi…”, a spus el. Întrebat de ce s-a dus la show, artistul a spus: „De foame de bani!? Glumesc. Eram curios. Am văzut sezonul 1 și am văzut că e un challenge. Am zis că pot să-l fac, am crezut că am skills-urile necesare încât să mă duc acolo și să mă întorc sănătos. Mai ales că era vorba despre India unde se știe că e groasă treaba. Sunt genul foarte ambițios și îmi place să mă înham la niște chestii, mai ales dacă sunt pe competiție și fun.

Pentru mine cea mai mare realizare e că m-am întors sănătos. Aproape jumătate din concurenți au plecat pe targă de acolo. E foarte intens, foarte periculos. Când te uiți la televizor vezi doar jocurile de amuletă, nu-ți dai seama de pericol, în trafic, cu oameni beți, drogați la volan, am fost alergați noaptea, am simțit rasismul pe pielea mea, se întâmplă niște chestii. Nu m-am întors alt om, nu am plecat cu nu știu ce iluzii, la fel cum nu am fost vreo nimfă care a plecat în lume: sărăcie și mizerie am văzut și aici, bine, nu la aceeași magnitudine. Dar psihic vorbind, m-am întors la fel”, a mai spus Șerban Copoț. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net