Șerban din „Liceenii” a ajuns la Hollywood. Cum arată acum fostul „iubit” al Oanei Sârbu


    Aşa arăta Tudor Petruţ când a jucat în Liceenii
Aşa arăta Tudor Petruţ când a jucat în Liceenii

Vă mai aduceţi aminte de Şerban din “Liceenii” şi „Declaraţie de dragoste”? Ei bine, Tudor Petruţ a ajuns să joace într-un film la Hollywood şi nu singur, ci alături de o fostă Miss, adică actriţa Daniela Nane, cu care este coleg de filmare în pelicula „Sound of Silence”.

Tudor Petruţ (54 de ani) şi Daniela Nane (46 de ani) fac parte din distribuţia peliculei „Sound of Silence”, un film produs la Hollywood. Cei doi sunt colegi şi prieteni foarte buni, aşa că telespectatorii îi pot vedea în drama filmată abia anul viitor.

Tudor este nepotul scunoscutului actor Emanoil Petruţ, alături de care a evoluat într-un rol secundar în filmul „Femeia din Ursa Mare", în anul 1982. Faima în cinematografia românească a venit odată cu rolul Şerban, din filmul „Liceenii", unde a jucat alături de Ştefan Bănică Jr şi Oana Sârbu, un film care a făcut furori la vremea respectivă şi nu numai. În „Liceenii”, Șerban a fost primul iubit al Oanei Sârbu dar pe care l-a părăsit pentru Mihai (Ștefan Bănică). 

După Revoluţie, Tudor Petruţ a lăsat România pentru "visul american" şi, deşi încă nu a cucerit Hollywood-ul, a cunoscut gustul succesului în urma apariţiilor în câteva reclame, acolo unde a interpretat rolul „Peggy". Băiatul frumuşel şi creţ din filmul Liceenii (1987) s-a transformat într-un domn grizonat şi bărbos, dar cu aceeaşi lucire în priviri. Tudor Petruţ era deja o tânără vedetă când a ales drumul visului american şi asta în ciuda faptului că aici l-ar fi aşteptat o carieră frumosă. În filmul „Sound of Silence”, el evoluează în rolul lui George, un imigrant, care ajunge să o cunoască pe Elena, rol interpretat de Daniela Nane.

simeon stalpnicul png

Ea a povestit cum a ajuns să joace în acest film alături de Tudor Petruț. „A fost o surpriză şi pentru mine, a venit aşa, pe nepusă masă... Aşteptam demult timp un rol bun, dar totul s-a întâmplat pe neaşteptate. Am intrat pe imdb.com, un site de profesionişti din cinematografie, pentru că voiam să adaug un showreel nou (un filmuleţ de prezentare de câteva minute, n.r,). Nu mai intrasem demult pe site-ul respectiv şi, tot încercând să uploadez filmuleţul ăsta, am văzut într-un colţ scris ”Casting calls”. Şi am intrat acolo, neştiind despre ce e vorba, pentru că e o noutate faptul că se afişează acolo casting callsurile. Şi am început să citesc şi să aplic acolo unde mi se părea că sunt potrivită. Vă povestesc asta ca să ştie toţi actorii din România, pentru că oricine are cont de imdb poate să facă acest lucru. Peste două zile a venit un email de la regizoare: “Bună ziua, sunt Elisabeth Blake Thomas, scriitoarea şi regizoarea filmului „Sound of silence” şi aş vrea să citeşti rolul Elena”. Trebuia să-i trimit un self tape, adică o filmare în care apare doar actorul, în prim-plan, jucând o scenă, iar replicile celuilalt personaj îi sunt date din off. De obicei ţi se trimite doar un fragment din scenariu, o scenă, o secvenţă sau mai multe, depinde ce caută regizorul. Deobicei se trimite secvenţa cea mai grea, cu ea se dă proba. Însă ea mi-a trimis tot scenariul, nu doar o secvenţă”, a povestit actriţa. Daniela Nane s-a bucurat de această şansă, iar pe 23 octombrie a mers la Los Angeles ca să înceapă filmările pe 26. „18 zile am stat în Los Angeles, dar am avut şi câteva zile libere, în care am fost la Getty Museum. Nu mi s-a părut greu, pentru că la urma urmei, am şi eu atâţia ani de experienţă profesională.... În ianuarie 2018 filmul intră în post-producţie şi o să fie gata la sfârşitul verii”, a mai povestit actriţa în interviul pentru “Revista Tango, marea dragoste”.     

shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Dan Negru, prezentoator Kanal D
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png