Serialele bagă în spital actorii români

Perioadă neagră pentru actorii care muncesc pe brânci, de dimineaţa până seara, pentru a-şi rotunji veniturile.

Cum salariile la teatru sunt mai mult decât modeste, monştrii sacri ai scenei româneşti au acceptat încânaţi ideea de a filma în seriale sau telenovele, chiar dacă vârsta şi starea de sănătate nu le-ar mai permite să se supună unui asemenea stres.

Ieri după-amiază i-a venit rândul lui Vladimir Găitan (State de România, Pro Tv) să clacheze.

Actorul în vârstă de 62 de ani a fost internat la secţia cardiologie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în urma unui infarct, urmând ca medicii să-l supună unui set complex de analize.

Din păcate, nici starea de sănătate a maestrului Gheorghe Dinică ("Aniela", Acasă Tv) nu este tocmai îmbucurătoare. Internat de cinci zile la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, secţia de Terapie Intensivă, şansele de supravieţuire ale marelui actor sunt încă mici.

În urma unor analize amănunţite, medicii au descoperit că Dinică suferă de bronhopneumonie cu proces pneumonic stâng şi nu poate respira pe cale naturală, el fiind ventilat artificial.

Momentan, producătorii serialului "Aniela" nu se află în dificultate, deoarece, până în momentul în care s-a internat în spital, îndrăgitul actor a filmat câteva episoade în avans.

"Mulţumesc tuturor celor care s-au interesat de starea soţului meu, mulţumesc pentru grija pe care au avut-o şi o au în continuare. Vom face cunoscute detaliile corecte, sigure, referitoare la starea lui de sănătate de fiecare dată când le vom avea, pentru ca astfel publicul să fie corect înştiinţat.  La Spitalul Floreasca s-a strâs floarea medicinei româneşti, cei mai buni specialişti fac tot posibilul să-l îngrijească pe Gheorghe şi sperăm că totul va fi bine", a declarat optimistă Georgeta, soţia maestrului.

Şi interpretul personajului State Potcovaru din serialul „State de România"(Pro TV) a ajuns pe patul de spital în luna martie a acestui an, pe când filma la "Regina", acuzând stări de rău.

În urma efectuării unor analize amănunţite, medicii au stabilit că Gheorghe Visu suferă de pneumotorax, o stare patologică ce constă în acumularea de aer sau de gaze în cavitatea pleurală. După două săptămâni de spitalizare, Gheorghe Visu s-a întors pe platourile de filmare.

Adrian Pintea a interpretat rolul lui Alexandru Nichita din telenovela „Daria, iubirea mea" (Acasă TV), iar în anul 2006, în timpul filmărilor, maestrului i s-a făcut rău de câteva ori, suferind încă de atunci de ciroză. Orele întregi petrecute pe platourile de filmare din Buftea, dar şi ale celorlalte proiecte în care era implicat, l-au răpus pe actor, iar în anul 2007 a decedat pe patul spitalului Fundeni.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley