Și-a bombat fundul cu 2 kg de grăsime. Alina Laufer face furori cu cel mai apetisant posterior de pe plajă FOTO/VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

Vine vara, bine-mi pare, siliconul e în floare! Divele showbiz-ului “se tunează” pe capete să arate cât mai sexy în videoclipurile de sezon sau la plajă. Dacă Julia Jianu şi-a pus implanturi de un kilogram, cu care face furori pe scenă, Alina Laufer se poate lăuda cu cel mai apetisant posterior de pe plajă, ea injectându-şi două kilograme de grăsime.

Veterana Julia Jianu (39 de ani) a înţeles că fustele mini şi imaginea mai degrabă androgină, cu care excita masculii în epoca “Exotic”, nu mai face prea mulţi purici în ziua de azi, aşa că a trecut la artileria grea.

Pentru o relansare de succes în showbiz, ea şi-a luat inima în dinţi şi, în urmă cu două luni, a mers la medicul estetician Ion Zegrea, care i-a pus implanturi de aproape 500 ml în fiecare sân.

Acum, Julia este posesoarea unui bust impresionant, cu care face furori în noul ei videoclip la piesa latino “Solamente tu”. “Clipul este unul simplu, de imagine şi mă prezintă pe mine, cea de acum. Mie îmi plac mult Spania şi limba spaniolă şi, din acest motiv, mi-am dorit să abordez un astfel de stil. Piesa e realizată în colaborare cu Ticy Production”, ne-a declarat solista, care arată acum ca o bombă-sexy.

Fundul bombat a costat-o 7.500 euro pe Alina Laufer

Tot la capitolul îmbunătăţiri de sezon se încadrează şi afacerista Alina Laufer (31 de ani). Fosta soţie a lui Jorge a recurs la o serie de intervenţii în luna mai. Astfel, după şapte ore petrecute în sala de operaţie, blonda s-a trezit cu un nas mai mic, faţa mai întinsă, şoldurile mai subţiate şi cu un fund de braziliancă, în care medicul Călin Doboş a introdus aproape 2 kg de grăsime, obţinută în urma liposucţiei.

Întreaga intervenţie a costat 7.500 €, însă satisfacţia a fost pe măsură. Soţul ei, afaceristul Ilan Laufer, şi-a arătat încântarea oferindu-i o vacanţă de lux în Antalya, la un resort de cinci stele. Cei doi au petrecut pe tărâm turcesc o săptămână. După ce a renunţat la haine şi şi-a pus costumul de baie minuscul, doamna Laufer i-a înnebunit pe turci cu formele sale. Cei doi s-au întors în ţară luni, cu un bronz accentuat şi cu bateriile încărcate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net