Şi-au umplut curţile cu dovleci, de Halloween! Vedetele se întrec în imagini amuzante, de sezon

image
Alex şi cei doi copii ai lui, Dominic şi Achim

Vedetele se întrec, pe conturile sociale, în imagini amuzante, toate cu tematică. Sărbătoarea de import ”Halloween” este un bun prilej pentru Nicole Cherry de a se deghiza în sirenă şi pentru ceilalţi de a cumpăra dovleci imenşi, pe care îi vor scobi pentru a aprinde lumânări, în seara de 31 octombrie.

Alex Velea (36 de ani) îşi retrăieşte copilăria alături de cei doi copii ai lui, Dominic şi Akim. Iar în perioada aceasta dovlecii sunt cele mai tari jucării. Doar se apropie Halloweenul şi distracţia tuturor prichindeilor este sculptarea dovlecilor şi decorarea casei. Într-un astfel de cadru s-au pozat cei trei.

image
Dana Rogoz şi fiul ei şi-au decorat vila din Bucureşti

Şi Dana Rogoz (35 de ani) şi-a decorat curtea vilei cu dovleci imenşi, dar şi cu lumânări: ”Am cumpărat dovleci şi flori. Vrem să ne decorăm terasa. Avem bostani de toate formele şi mărimile, ghivece noi cu flori, am cumpărat şi lumânări, dar ne mai lipsesc câteva frunze colorate, pe care le vom alege mâine din parc. Nu pot să vă explic cât îmi e de drag să fim cu toţii acasă. Sunt momente de armonie în care parcă mă desprind puţin de la podea”, a scris Dana, pe conturile sociale.

image
Ioana Ginghină, în curtea casei sale

Nu s-a lăsat mai prejos nici Ioana Ginghină (43 de ani), curtea sa fiind pregătită pentru celebra sărbătoare. De Halloween, tot mai multe vedete îşi fac machiaje speciale. După Dia de la 5Gang şi actriţa Diana Sar, iată că şi Nicole Cherry (21 de ani) şi-a pregătit costumul. Nicole propune drept inspiraţie un look fresh, cool, cu un machiaj creat de Ana Cucuta şi un hairstyling creat de George Cozma.

image
Nicole Cherry, deghizată în sirenă

Anul acesta, Nicole e o sirenă modernă. Look-ul este întregit de un produs vestimentar, parte din colecţia artistei „Goddess”, sutienul „Freya” pe care Nicole l-a lansat vara aceasta pe brandul ei.

Florina Mărcuţă a cules via în Vrancea

image

Fosta soţie a actorului Bebe Cotimanis, make-up artistul Florina Mărcuţă (51 de ani), se bucură şi ea din plin de această toamnă blândă. Ea a fost într-o vacanţă de weekend în Vrancea, la o prietenă care deţine vie. Au fost la cules de struguri, apoi au făcut must. ”Cred că n-am mai cules via de 20 de ani. Bunicii mei aveau şi, când eram mici, an de an participam la cules. Ieşirea asta a fost, pentru mine, o reîntoarcere în copilărie”, spune make-up artistul.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg