Silvia Dumitrescu cântă în fuste scurte şi la 60 de ani

Ultima actualizare:

Celebra cântăreaţă de muzică pop Silvia Dumitrescu, care s-a remarcat la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia ‘85”, unde a obţinut Premiul I la secţiunea “Interpretare”, ştie să ţină timpul în loc. A slăbit 10 kilograme, astfel că poate îmbrăca şi acum ţinutele de scenă de la debut. Silvia a devenit anul acesta şi profesoară de canto la Liceul ”George Enescu”.

Silvia arată şi acum impecabil, ba chiar îşi permite luxul să poarte fuste scurte şi la 60 de ani. În plus, este un munte de energie. Din această toamnă, Silvia Dumitrescu a devenit şi profesoară de canto la Liceul ”George Enescu” din Bucureşti, instituţie de învăţământ unde a studiat şi ea: ”Aici am învăţat şi eu şi fiul meu. Eu am plecat pentru că s-a desfiinţat secţia teoretică şi nu am vrut să fac pian principal. Dar am fost aici în şcoală, de la 6 ani, de la preşcolari”, ne-a spus vedeta.

2019. Silvia Dumitrescu arată impecabil după ce a slăbit 10 kilograme
2019. Silvia Dumitrescu arată impecabil după ce a slăbit 10 kilograme

Bucuria ei este cu atât mai mare cu cât una dintre elevele sale, Elis Opriş, îşi încearcă norocul la concursul muzical cu miză mare, de la PRO TV: ”Elis Opriş, căreia eu îi spun Lisa, a concurat vineri la «Vocea României». Am lucrat o piesă de-a mea cu ea. Elevii mei îşi aleg de obicei lucruri complicate. Tineri cântă acum multe piese de-ale Laurei Stoica, dar, în general, în concursuri, se cântă cam aceleaşi melodii, iar eu i-am învăţat să le deschid ochii, să cânte piese româneşti, care-i pun în valoare. Să le cânte modern, dar să cânte melodii româneşti, avem atâtea”, a mai adăugat artista, care arată impecabil, deşi pe 3 octombrie a schimbat prefixul

1986. Facea furori pe plaja din Mamaia
1986. Facea furori pe plaja din Mamaia

Artista are şi acum un trup de invidiat, însă nu mulţi ştiu că face sacrificii pentru a se menţine. A fost adesea surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce alerga pe aleile  Parcului Herăstrău, dar ţine şi diete, reuşind să slăbească nu mai puţin de zece kilograme. Solista se numără printre cele mai talentate voci din muzica românească. A debutat la Festivalul ”Mamaia”, în 1984, iar un an mai târziu a dat lovitura, la acelaşi concurs,  obţinând un premiu valoros cu melodia ”Nu-mi pare rău”, a compozitorului Marius Ţeicu. 

Toţi membrii familiei sunt muzicieni

Silvia, alături de soţul ei, Florin Ochescu, şi de fiul lor, Iulian
Silvia, alături de soţul ei, Florin Ochescu, şi de fiul lor, Iulian

Silvia este căsătorită cu compozitorul Florin Ochescu, de mai bine de 26 de ani, iar rodul dragostei lor, Iulian (26 de ani), le-a moştenit talentul muzical fiind un pianist cu multe premii. Silvia şi Florin au serbat, anul trecut, ”Nunta de Argint”: ”Noi nu ne-am îndrăgostit la prima vedere. El mă plăcea pe mine foarte mult şi mă urmărea, era interesat dacă sunt cu cineva, dacă îmi place cineva. Noi eram foarte buni amici, m-a învăţat multe”, a menţionat Silvia, într-un interviu la Antena 1. Ea a mai bifat un mariaj, în anii tinereţii, cu Mircea Dumitrescu: ”În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoşteam prea bine şi nici nu ştiam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relaţie total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte şi era prima dată când mă îndrăgosteam aşa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereuşită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viaţa de familie. Am divorţat după trei ani!”, a povestit Silvia, la emisiunea ”Totul pentru dragoste”,  de la Antena 1.

Serbează 35 de ani de la debut, la Sala Palatului

Afişul spectacolului
Afişul spectacolului

Silvia Dumitrescu aşteaptă cu nerăbdare spectacolul de la Sala Palatului, din 10 noiembrie, care va marca 35 de ani de la debutul muzical. Cu acest prilej va fi sărbătorit şi celebrul comic Alexandru Arşinel, la 60 de ani de la debut. Pe afiş figurează şi alte nume grele din lumea artistică, printre care Gabriel Cotabiţă, Anca Ţurcaşiu, Mirabela Dauer, Horaţiu Mălăele: ”O să am duete cu mulţi colegi de-ai mei. Sunt multe momente minunate în concertul meu, e un prilej bun să mă vadă aniversată, dar şi pe toţi colegii mei. Nu-i mai prinzi pe toţi la un loc, nici nu se va transmite în direct. Va fi ceva unic”, ne-a declarat Silvia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net