Silvia Lăuneanu, dezvăluiri din viața de familie. „Fata cu vioara” ne-a spus totul: „Fiecare are rolul lui”

#Exclusiv Click!

Silvia Lăuneanu (48 de ani) sau mai bine zis „Fata cu vioara”, așa cum este cunoscută din trupa „De la Vegas”, trece prin cea mai frumoasă și liniștită perioadă. Din 2015, de când s-a căsătorit cu Sorin Botezatu, viața ei s-a schimbat în bine, mai ales că au împreună și un băiețel de opt anișori pe nume Alexandru.

Cei trei, atunci când au programul liber, aleg să se distreze împreună. Astfel că putem vedea din cele mai recente fotografii ale artistei cum se distrează ei pictându-se pe față, făcând sport sau mergând în vacanțe la munte pentru a schia.

„La noi totul este spontan. Suntem o familie foarte normală. Ne place mult să ne jucăm și intram de multe ori în faza de copil. Alexandru este un băiețel care te provoacă din toate punctele de vedere și îmi place mult să-i răspund cât mai amuzant. Partea funny (drăguță – n.r) a fost că am avut emoții, pentru că scria pe cutia cariocilor că sunt speciale pentru pictură pe față și se curăță cu apă, dar chiar mă gândeam cum ar fi să rămânem așa vreo trei zile”.

Familia, un lucru sfânt pentru artistă

Silvia Lăuneanu este de părere că momentele de intimitate din familie trebuiesc ținute doar pentru ei și atât:

„Probabil că suntem una dintre cele mai normale și tradiționale familii. Fiecare are rolul lui. Sorin este bărbat din toate punctele de vedere, ceea ce mie îmi permite să fiu femeia din relație și îmi place maxim rolul ăsta, iar Alexandru are parte de doi părinți care trăiesc într-o armonie perfectă și reală.

Nu pozăm deloc în familia fericită. Nu ne interesează deloc publicitatea, chiar dacă am fost invitați de nenumărate ori în tot felul de emisiuni împreună am refuzat politicos, pentru că viața de familie trebuie să se consume acolo în intimitate. Mai postez din când în când fotografii pe Facebook cu noi, dar sunt destul de inactivă din punctul ăsta de vedere. Postez imagini doar atunci când e ceva chiar drăguț sau punctez anumite momente importante din viața noastră cum ar fi: zile de naștere, aniversarea căsătoriei nostre sau lucruri drăguțe care ar putea amuza prietenii”.

Click! spune

Înainte să își cunoască jumătatea, Silvia Lăuneanu a fost implicată în două relații amoroase serioase, una de 11 ani și una de 7 ani. Însă, bruneta nu a iubit niciodată cu adevărat până să îl cunoască pe soțul său, Sorin Botezatu, de profesie arhitect IT și pilot privat pe avioane mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net