Silviu Prigoană despre momentul în care va face nunta cu Mihaela

8 mai 2016
article img
Silviu Prigoană şi Mihaela au năşit un băieţel alături de cuplul Oana Turcu şi Cristi Brancufoto: Dorin Constanda

Prigoană nășește pentru a doua oară cu proaspăta soție. În vara anului trecut, Silviu Prigoană boteza un băiețel alături de Mihaela, pe atunci iubita lui. Astăzi, afaceristul a fost naș pentru a doua oară, însă cu frumoasa blondină în calitate de soție, căci cei doi şi-au oficializat relaţia de curând.

La Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, din zona Băneasa, Silviu Prigoană și Mihaela, proaspăta lui soție, l-au botezat pe Vlad Bogdan Pup, băiețelul unor prieteni, Laura şi Cristi Pup (membru al trupei Cargo). Al doilea rând de nași ai micuțului a fost format din cuplul Cristi Brancu și Oana Turcu. Cei patru nu au avut deloc emoţii, căci finuţul lor s-a dovedit a fi foarte cuminte în timpul slujbei de botez.

Silviu Prigoană a declarat pentru Click că este ceva mai “experimentat” la capitoul botezuri, însă, alături de Mihaela, până acum, a bifat creştinarea a doar doi copii: “Este al doilea bebeluş pe care îl botezăm, iar de cununat, am cununat patru cupluri”, a declarat soţia lui Prigoană, pentru Click. Cât despre propria lor cununie religioasă, afaceristul şi proaspăta lui soţie doresc să ţină momentul într-un mister total: “Despre nunta noastră putem vorbi abia după ce mai năşim alte cupluri. Acum ne pregătim să plecăm în America, unde vom cununa un cuplu, iar pe 4 iunie vom mai merge la o altă nuntă, în Bucureşti”, a afirmat Prigoană.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img

Fotografii: Dorin Constanda