Simona Pătruleasa, dezvăluiri despre Andreea Marin: "Nu am cum să fiu prietenă cu ea"

Ultima actualizare:

    Simona Pătruleasa
Simona Pătruleasa

Erau prietene apropiate, se susţineau una pe alta, ieşeau împreună cu fiicele lor, Ingrid şi Violeta şi petreceau vacanţe frumoase împreună. Dar prietenia dintre Andreea Marin şi Simona Pătruleasa a fost distrusă de scandalul dintre Ştefan Bănică Jr. şi omul de afaceri Sabin Ivanof.

Totul a început în 2008, când Ştefan Bănică Jr. şi Sabin Ivanof au construit un imobil împreună. După finalizarea construcţiei, cei doi nu s-au mai înţeles în privinţa împărţirii celor zece apartamente, şi au ajuns să se judece prin tribunale.

Neînţelegerile dintre Bănică şi Ivanof nu au rămas fără ecou, iar relaţia dintre Andreea şi Simona, o prietenie de peste cinci ani care părea de nezdruncinat, a avut de suferit."Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta", a declarat, pentru ziarulring.com, Simona Pătruleasa.

Simona şi Andreea, pe vremea când erau prietene
Simona şi Andreea, pe vremea când erau prietene

Zvonurile că cele două nu se mai înţeleg au apărut de la începutul anului, dar Andreea s-a grăbit să le infirme printr-o postare pe pagina ei de Facebook:"Astăzi, în timpul antrenamentului, aud o «ştire-bombă»: cum că eu şi prietena mea, Simona Pătruleasa, nu mai suntem în relaţii de o vreme. Nici fetele noastre nu se mai cunosc... sigur e de vină «turcul». Cum le ştiţi voi pe toate, dragilor! Simi, ti pup di nu ti vezi! Cu duşmănie!".

Pe 9 mai 2014, Click! a scris, în exclusivitate, despre litigiul dintre Ștefan Bănică și frații Ivanof. Mărul discordiei e blocul de locuinţe pe care l-au ridicat împreună în cartierul Aviaţiei. Ștefan Bănică a pus la dispoziție terenul de 1,7 milioane €, iar Sabin și Bogdan s-au ocupat de construcție prin firma lor, IPG Impact SRL, având o prestație de 1.400.000 €. Cei doi susțin că solistul nu a semnat certificatul de intabulare, tocmai pentru a nu vinde cele 10 apartamente, evaluate fiecare la 400.000 €. De cealaltă parte, cântăreţul susţine că a fost ţepuit de cei doi fraţi şi că el plăteşte ratele bancare şi, pentru că lucrarea nu a fost terminată la timp, a fost nevoit să plătească din buzunar şi utilităţile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net